18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Deadpool: Ψυχοπαθής, ασταμάτητος και χαβαλές

    Ήρθε και έπιασε αμέσως δουλειά. Μιλάμε για τον πρώτο… κάφρο ήρωα της Marvel, τον περίφημο Deadpool, που μετά από πολλές καθυστερήσεις τα κατάφερε και έφτασε στο τέλος της παραγωγής. Το Red Band trailer (τι άλλο θα ήταν;!) μας δίνει μία πρώτη γεύση από το βρωμόστομο της Marvel, χαρακτηριστικό του που έχουν λατρέψει οι fans αλλά είναι αυτό ακριβώς που φόβιζε την Twentieth Century Fox για να προχωρήσει στην ταινία. Τελικά όμως μετά από εκείνο το τρελό screen test όλα άλλαξαν για την κινηματογραφική τύχη του Deadpool.

    deadpool

    Ο Ryan Reynolds φοράει το καλύτερο “βίαιο” χιούμορ του σ’ έναν ρόλο που πολλοί υποστηρίζουν πως του ταιριάζει γάντι και με τους fans να είναι έτοιμοι να του συγχωρήσουν όλα τα λάθη που έκανε μαζεμένα στο Green Lantern. Και φυσικά με όλα αυτά που λέει και κάνει δεν γίνεται η ταινία να μην είναι rated R, ένα κόστος πάντως που η Twentieth Century Fox είναι έτοιμη να αναλάβει, υποστηρίζοντας την επιλογή της. 
    To φιλμ σκηνοθετεί ο Tim Miller με το σενάριο να είναι δουλειά των Rhett Reese και Paul Wernick του Zombieland. Η ταινία αναμένεται στις 12 Φεβρουαρίου 2016, η τέλεια λύση δηλαδή για τους άντρες που θα θέλουν να γλυτώσουν από τις ερωτικές κομεντί των ημερών. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles