15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Deadpool είναι το πιο επιτυχημένο φιλμ του X-Men franchise στο US box office

    Μετά από μόλις δύο εβδομάδες κυκλοφορίας το Deadpool έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ και η κυριαρχία του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το φιλμ που έχει κάνει αστέρα πρώτου μεγέθους τον Ryan Reynolds και πολύ ευτυχισμένο τον σκηνοθέτη Tim Miller, πρόσθεσε ακόμα μία μεγάλη διάκριση στο ενεργητικό του αφού είναι η παραγωγή με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του X-Men franchise όσο αφορά το αμερικάνικο box office.
    Η ταινία έχει φέρει μέχρι τώρα κέρδη της τάξης των 235.39 εκατομμυρίων δολαρίων, νούμερο που την τοποθετεί μπροστά από το X-Men: The Last Stand σύμφωνα με το Box Office Mojo. Όσο αφορά τα διεθνή του νούμερα τώρα, έχει ακόμα μέλλον μέχρι να φτάσει τα 747.9 εκατομμύρια δολάρια του Days of Future Past, ωστόσο βρίσκεται ήδη στα 491.9 εκ. δολ. και συνεχίζει ακάθεκτο έχοντας ήδη περάσει κάθε άλλο φιλμ της σειράς.

    deadpool

    Μία ακόμα εντυπωσιακή επιτυχία του είναι πως αποτελεί πλέον και επίσημα το R-rated comic book movie με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών, ξεπερνώντας το 300 και στην Αμερική (210 εκ.δολ.) και παγκοσμίως (456 εκ.δολ.). Μάλιστα το φιλμ είναι έκτο στην κατηγορία των R-rated ταινιών και με τους ρυθμούς που πάει σίγουρα θα ξεπεράσει το The Passion of the Christ που βρίσκεται στην κορυφή. Ακόμα ένα ρεκόρ που αναμένεται πως θα σπάσει είναι να μπει στο top 10 των superhero ταινιών όλων των εποχών στην Αμερική και για να το κάνει αυτό πρέπει να ξεπεράσει τα 318 εκ. δολ. του Iron Man. 
    Μετά απ’ όλα αυτά τα νούμερα θέλετε να χαλαρώσετε λίγο; Ε, δείτε το παρακάτω video που έφτιαξαν οι πολύ busy τύποι του Mr Sunday Movies όπου κάνουν ειδική αναφορά στις κομμένες σκηνές της ταινίας που άφησαν έξω δύο μεγάλες σκηνές δράσης, αλλά και για τους villain που ήταν στο πρόγραμμα να προστεθούν στο σενάριο, όμως οι περικοπές τους έκοψαν την τελευταία στιγμή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται το κοινό είδε στον κινηματογράφο περίπου το 70% της αρχικής ταινίας. Κάτι μας λέει πως στο Deadpool 2 θα δει το 110% με το στούντιο να μην κόβει ούτε τελεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles