16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το νέο EPIC (και αινιγματικό) trailer του Death Stranding!

    Τα Game Awards είναι ένας από τους πιο γνωστούς θεσμούς στον κόσμο του gaming, καθώς κάθε χρόνο οι gamers και οι εκπρόσωποι των εταιρειών και του τύπου βραβεύουν τα καλύτερα όλων για την χρονιά φετινή χρονιά. Φέτος ξεχώρισαν τα Overwatch (καλύτερο game για το 2016), αλλά και τα Doom και Uncharted 4, ενώ ο ξεχωριστός δημιουργός Hideo Kojima βραβεύθηκε ως το τιμώμενο πρόσωπο για το 2016, καθώς η επιτροπή αποφάσισε να του απονείμει ένα βραβείο για την συνολική συνεισφορά του στον κόσμο του gaming.

    death-stranding-724x606

    O τρομερός Kojima δεν ήρθε με άδεια χέρια στα Game Awards, καθώς παρουσίασε ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Death Stranding, το οποίο ειλικρινά θα σας αφήσει με ανοικτό στόμα! To νέο trailer του Death Stranding παρουσιάζει πολλά περισσότερα σε σύγκριση με την E3 2016, χωρίς ωστόσο να χάνει τον μυστηριώδη και αινιγματικό χαρακτήρα που από ότι φαίνεται θα είναι το σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού. Το video του Death Stranding που παρουσιάστηκε έτρεχε σε 4K ανάλυση σε PS4 Pro και το αποτέλεσμα ήταν απλώς… φανταστικό! Αυτό βέβαια που ξεχώρισε περισσότερο ήταν η εμφάνιση των χαρακτήρα που θα υποδύονται οι Mads Mikkelsen και Guillermo Del Toro (για τον οποίο μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε το παραμικρό για τη συμμετοχή του στο project). Το video διακρίνεται για την πολεμική και συγχρόνως σκοτεινή του ατμόσφαιρα και δε χρειαζόμαστε και πολύ για να καταλάβουμε ότι οι developers της Kojima Productions ετοιμάζουν ένα… αριστούργημά! Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles