21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το δεκαπύρηνο Oukitel U6 με dual-display βαδίζει στον δρόμο του YotaPhone 2!

    Το YotaPhone 2 είναι σίγουρα από τις πιο ευχάριστες “τεχνολογικές” εκπλήξεις που συναντήσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς επιχειρεί να περάσει μία διαφορετική φιλοσοφία βασιζόμενο στη χρήση δύο οθόνων, όπου η μία προσφέρει e-ink λειτουργίες. Πρόσφατα η κινεζική εταιρεία Oukitel αποφάσισε να δοκιμάσει και εκείνη μία ανάλογη high-end πρόταση ανακοινώνοντας το Oukitel U6!

    Oukitel

    To Oukitel U6 είναι αν μη τι άλλο ένα πολύ ιδιαίτερο smartphone, καθώς διαθέτει βασικό display στις 5 ίντσες και μία δευτερεύουσα οθόνη στις 4.7 ίντσες με e-ink δυνατότητες, η οποία σε μέγεθος είναι ίδια με το YotaPhone 2. Σύμφωνα με φήμες οι οποίες όμως δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί επισήμως το Oukitel U6, ενδεχομένως να είναι μία από τις πρώτες συσκευές η οποία θα κυκλοφορήσει έχοντας στα ενδότερα του το φρέσκο δεκαπύρηνο SoC της MediaTek, Helio X20. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα λεπτομερή tech specs του Oukitel U6, για αυτό και δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για τις κάμερες, την χωρητικότητα της μπαταρίας του, αλλά και την τελική τιμή του. Πάντως, δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον tech project που θα θέλαμε πολύ να το γνωρίσουμε από κοντά. Μάλλον, από ότι φαίνεται το YotaPhone 2 δεν έχει αρχίσει να δημιουργεί τη δική του… σχολή στα smartphones!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles