18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πώς μπορείς να γλυτώσεις το κινητό σου από μία άτυχη στιγμή… κλοπής;

    Η Νέα Υόρκη θεωρείται μία από τις πόλεις όπου οι κλοπές smartphones είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι κλέφτες φαίνεται πως έχουν προτιμήσεις μάλιστα, με τα iPhone και τα iPad να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, αλλά και τα Samsung Galaxy S3 και S4 να έχουν ξεκινήσει και αυτά να “στοχοποιούνται” από τους ληστές.

    Σύμφωνα με τα στατιστικά που υπάρχουν, κάποιες κλοπές εμφανίζουν αυξητική τάση, όπως, για παράδειγμα, οι κλοπές iPhone, που ήταν στο σύνολό τους 4.000 περισσότερες το 2012 σε σύγκριση με το 2011. Πώς μπορείς, ωστόσο, να… γλυτώσεις τη συσκευή σου από μία τέτοια “άτυχη” στιγμή; Αν κρίνουμε από την περίπτωση του Kevin Cook, μάλλον αν έχεις μαζί σου ένα… flip phone και όχι κάποιο από τα σύγχρονα smartphones της αγοράς.

    flip phone

    Ο 25χρονος περπατούσε στο Central Park αρκετά αργά το βράδυ ένα Σάββατο, σε μία ώρα που οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης γνωρίζουν ότι πρέπει να αποφεύγουν τις βόλτες σ’ αυτό. Ξαφνικά, κάποιος του επιτέθηκε με όπλο, ζητώντας του να του δώσει το κινητό του. Ωστόσο, όταν o Cook έβγαλε το 3 ετών flip phone του από την τσέπη, ο ληστής απλά… αρνήθηκε να το πάρει.

    Δεν ξέρουμε πόσο ανακουφισμένος αισθάνεται ο νεαρός για το γεγονός ότι γλύτωσε τη συσκευή του, πάντως σίγουρα μετά από αυτό το περιστατικό θα το σκεφτεί δύο φορές πριν αντικαταστήσει την “ηρωϊκή” συσκευή του…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles