22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τι γεύση έχει ένα… τηγανητό iPad;

    Έχεις διαβάσει για ένα iPad στο grill. Τηγανητό όμως δεν έχεις δει ακόμη… Μην τρομάζεις, πάντως, καθώς, αυτή τη φορά, δεν πρόκειται, ευτυχώς, για μία αληθινή συσκευή.

    Ο “καλλιτέχνης” Henry Hargreaves, που ζει και εργάζεται στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, είχε μία σχετική ιδέα, έτσι αποφάσισε να φωτογραφίσει διάφορες συσκευές (ψεύτικες ευτυχώς!), μεταξύ των οποίων το iPad, το iPhone και άλλες, όπως ακριβώς θα ήταν αν τις είχατε… τηγανήσει με μπόλικο λάδι. Το αποτέλεσμα φαίνεται στην γκαλερύ που ακολουθεί και μία πρωτοτυπία η αλήθεια την έχει…

    Πάντως, μια ανακούφιση -που πρόκειται για dummies συσκευών, κατασκευασμένα από κάποιο είδος φελιζόλ- οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τη νιώθουμε. Φυσικά, ο καλλιτέχνης τις έχει περάσει από κουρκούτι και μετά τις έχει τηγανίσει, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως… τραγανό, αμφιβάλλουμε βέβαια για το αν είναι γευστικό.

    Όσο για το σκοπό της τηγανιτής του “τέχνης”, ο Hargreaves  αναφέρει ότι το έκανε καθώς “βρίσκει πολλές ομοιότητες ανάμεσα στα gadgets και το γρήγορο φαγητό, καθώς και τα δύο καταβροχθίζονται γρήγορα και στη συνέχεια απορρίπτονται”. Χμμμ… σ’ αυτό η αλήθεια δεν έχει και πολύ άδικο.

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles