21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Defender. Ένα hi-tech σπρέι πιπεριού στις υπηρεσίες σας!

    Τα crowdfunding sites, όπως το Kickstarter ή το Indiegogo, μας “προμηθεύουν” τελευταία με ολοένα και περισσότερo πρωτότυπα και χρήσιμα gadgets, τα οποία, σε πολλές περιπτώσεις, πετυχαίνουν υψηλές χρηματοδοτήσεις και κερδίζουν παγκόσμια αναγνώριση. Ένα ακόμη από αυτά είναι και το… Defender. Ναι, ναι, το gadget που θα σας προσφέρει την έξυπνη προσωπική σας προστασία!

    defender-smart-pepper-spray

    Τι ακριβώς είναι το Defender; Αν δε σας έχει διαφωτίσει η φωτογραφία, πρόκειται για ένα σπρέι πιπεριού, που, ωστόσο ενσωματώνει υψηλή τεχνολογία. Την ώρα που “ψεκάζετε” αυτόν που έχει προσπαθήσει να σας επιτεθεί, ταυτόχρονα το Defender μπορεί να λάβει μία φωτογραφία, ενώ ενεργοποιεί ένα συναγερμό ώστε να αποσυντονίσει αυτόν που σας έχει “βάλει στο μάτι”. Στην συνέχεια, συνδέεται με το κινητό σας και στέλνει τη φωτό και την GPS τοποθεσία σας σε μία 24/7 monitoring service. Με ειδικό button μπορείτε, μάλιστα, να ζητήσετε και ιατρική βοήθεια αν αυτό είναι απαραίτητο. Συνεργάζεται τόσο με Android όσο και με iPhone μέσω ειδικής εφαρμογής, ενώ, φυσικά, μαζί με το Defender αγοράζετε και ένα πακέτο 24/7 monitoring service, στις περισσότερες περιπτώσεις ετήσιο (είναι διαθέσιμο σε αυτή τη φάση για τις ΗΠΑ).

    Το πιο προηγμένο gadget προσωπικής σας προστασίας έχει πετύχει υπερδιπλάσια χρηματοδότηση απ’ αυτήν που είχαν ζητήσει οι υπεύθυνοί του στο Indiegogo, ξεπερνώντας, τη στιγμή που γράφουμε, τα 200.000 δολάρια. Δείτε ένα video από το Defender παρακάτω.

    The Defender – The First Smart Personal Protection System from The Defender on Vimeo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles