23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δεύτερη αναβολή για το Forspoken! Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοίνωσε η Square Enix

    Για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά, η Square Enix αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Forspoken για PlayStation 5 και PC. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ήταν η 24η Μαϊου, όμως το επερχόμενο action RPG από το studio του Final Fantasy XV Luminous Productions αποφασίστηκε να μεταφερθεί για τις 11 Οκτωβρίου. Η εταιρεία όμως για ακόμα μια φορά αλλάζει την ημερομηνία, αφού δε θα δούμε το λανσάρισμα του τίτλου πριν από τις 24 Ιανουαρίου του 2023.

    Όπως ανακοινώθηκε χτες στο Twitter από την Square Enix:

    “Ως αποτέλεσμα των συζητήσεών μας με τους συνεργάτες μας, λάβαμε τη στρατηγική απόφαση να μετακινήσουμε το λανσάρισμα του Forspoken για τις 24 Ιανουαρίου 2023”.

    “Όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού έχουν ολοκληρωθεί και η ανάπτυξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο”, συνεχίζει η εταιρεία.

    Η καθυστέρηση ήρθε την ίδια μέρα που η Sony ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας για το God of War: Ragnarok. Το τελευταίο project του Santa Monica studio θα φτάσει στα PS5 και PS4 το Νοέμβριο του 2022. Η εταιρεία “έσπρωξε” το Forspoken για το 2023, όμως το πρόγραμμά της περιλαμβάνει τις κυκλοφορίες όχι μόνο του Ragnarok αλλά και του The Last of Us Part I.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται το Νοέμβριο το God of War Ragnarok – Δείτε το νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles