18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το Νοέμβριο το God of War Ragnarok – Δείτε το νέο trailer

    Πατέρας και γιος επιτέλους θα επιστρέψουν στο πολυαναμενόμενο God of War Ragnarok, που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Η ομάδα ανάπτυξης από το Santa Monica Studio επιβεβαίωσε την πληροφορία, ανακοινώνοντας ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και PlayStation 5 στις 9 Νοεμβρίου.

    Η Sony επίσης δημοσιοποίησε κι ένα νέο trailer του God of War Ragnarok, μην περιμένετε όμως νέο gameplay. Είναι ένα video που δίνει έμφαση στη νέα περιπέτεια που θα αντιμετωπίσουν ο  Kratos και ο Atreus. Η Sony και το Santa Monica Studio επίσης αποκάλυψαν και μια σειρά από εκδόσεις του τίτλου, που ποικίλουν από τη “standard edition” μέχρι τη “launch edition”που περιλαμβάνει Risen Snow armor και cosmetics για τον Kratos και τον Atreus.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Skull and Bones: Σε αποκαλύψεις θα προχωρήσει αύριο η Ubisoft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles