21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε εδώ το εντυπωσιακό Xiaomi Mi Mix 2 White Ceramic Special Edition!

    Η Xiaomi αποκάλυψε τη νέα εντυπωσιακή bezel-less ναυαρχίδα της, το Mi Mix 2, νωρίτερα αυτό το μήνα. Κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και μια ειδική έκδοση του τηλεφώνου με unibody κεραμικό σώμα διαθέσιμη και σε λευκό χρώμα.

    Η “κεραμική” έκδοση της συσκευής δε διαθέτει μεταλλικό σκελετό όπως το κανονικό Mi Mix 2, ενώ εντυπωσιάζει χάρη στα 8GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου.

    Τώρα, ένα στέλεχος της Xiaomi, συγκεκριμένα ο επικεφαλής της πλατφόρμας cloud της εταιρείας, δημοσίευσε μερικές εικόνες από το Mi Mix 2 White Ceramic Special Edition, που μας επιτρέπουν να ρίξουμε μια ματιά στο σχεδιασμό του τηλεφώνου.

    Xiaomi Mi Mix 2 White Ceramic Special Edition2

    Μιλώντας για τη λευκή κεραμική έκδοση, η σχεδίαση είναι εκθαμβωτική, ωστόσο, λόγω του λευκού χρώματος, τα bezels είναι πιο εμφανή. Ειδικά, το κάτω bezel όπου βρίσκεται η κάμερα. Το μαύρο πλαίσιο που βρίσκεται στην άκρη της οθόνης είναι επίσης ορατό.

    Xiaomi Mi Mix 2 White Ceramic Special Edition

    Όσον αφορά τις προδιαγραφές, εκτός από τα 8GB RAM και τα 128GB storage, οι υπόλοιπες είναι ίδιες με του κλασικού Mi Mix 2.

    Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών ανάλυσης FHD+ με λόγο διαστάσεων 18:9, τροφοδοτείται από ένα octa-core Qualcomm Snapdragon 835 SoC σε συνδυασμό με Adreno 540 GPU και τρέχει MIUI 9 με βάση το Android 7.0 Nougat. Στο κομμάτι της φωτογραφίες διαθέτει κάμερα 12MP Sony iMX386 με OIS 4-axis, υποστήριξη εγγραφής βίντεο 4K, διπλό φλας LED και διάφραγμα f/2,0, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει κάμερα 5MP με εγγραφή βίντεο FHD 1080p, αυτόματη εστίαση και αναγνώριση προσώπου.

    Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν 4G LTE, Bluetooth 5.0, θύρα USB Type-C και πολλά άλλα, αλλά η συσκευή δε διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5mm. Συναντάμε ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3.400mAh με Quick Charge 3.0.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles