21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τα φανταστικά character posters του Avengers: Infinity War!

    Δεν χωράει αμφιβολία ότι το Avengers: Infinity War (Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας), αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters της φετινής χρονιάς και κάτι μας λέει ότι η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel θα σπάσει τα ταμεία, θέτοντας νέα ρεκόρ στο box office! Κάτι απολύτως βέβαια λογικό από τη στιγμή που το Infinity War είναι η ταινία που περίμεναν όλοι οι fans του γνωστού superhero σύμπαντος τα τελευταία δέκα χρόνια.

    avengers-infinity-war-2

    Στη νέα ταινία Avengers, ο πανίσχυρος τιτάνας Thanos θέτει σε κίνηση το καταστροφικό του σχέδιο, το οποίο απειλεί όχι μόνο τον πλανήτη μας, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν. Χρησιμοποιώντας τα πετράδια της αιωνιότητας φιλοδοξεί να δημιουργήσει την δική του τάξη πραγμάτων και οι μόνοι που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στα μοχθηρά σχέδια του είναι οι υπερήρωες της Γης, αλλά και οι Φύλακες του Γαλαξία. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 26 Απριλίου και πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα posters, τα οποία χρωματικά απεικονίζουν τα πετράδια της αιωνιότητας και είναι με μία λέξη… φανταστικά!

    Avengers Infinity War Posters (3)

     

    Avengers Infinity War Posters (4)

    Avengers Infinity War Posters (1)

    Avengers Infinity War Posters (2)

    Avengers Infinity War Posters (5)

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles