19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τα ρομπότ της Boston Dynamics να «αποχαιρετούν» το 2020 που φεύγει… χορεύοντας!

    Το 2020 σίγουρα είναι μια χρονιά που θα διαγραφεί από τη συλλογική μνήμη, καθώς όλοι μας θέλουμε να την αφήσουμε πίσω μας. Και μπορεί το ανθρώπινο είδος να μην θέλει να θυμάται την περασμένη χρονιά, ωστόσο όπως φαίνεται τα ρομπότ της Boston Dynamics δεν φαίνεται να έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα με το 2020 και για αυτό αποφάσισαν να το ρίξουν στο… χορό!

    Όπως θα δείτε και από το video που ακολουθεί, τα ρομπότ Atlas και τα υπόλοιπα μοντέλα της Boston Dynamics στέλνουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας, στήνοντας το δικό τους πάρτι υπό τους ήχους του «Do you Love Me» των Contours. Και εάν είχατε στο μυαλό σας ότι τα ρομπότ είναι δυσκίνητα και δεν… μπορούν καλά καλά να περπατήσουν, το παρακάτω video θα σας διαψεύσει ευχάριστα! Οι κινήσεις τους είναι πραγματικά απίθανες και σίγουρα θα έκαναν ακόμη και κανονικούς χορευτές να ζηλέψουν με την περίσσια χάρη που διαθέτουν, αλλά και τον εκπληκτικό συντονισμό τους! To 2020 αν και για τους περισσότερους ήταν μια απαίσια χρονιά, παρόλα αυτά για η Boston Dynamics ως εταιρεία δεν τα πήγε κι άσχημα, καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της πουλήθηκε στην Hyundai, ενώ κυκλοφόρησε στο εμπόριο και ο ρομποτικός της σκύλος Spot.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles