23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε την «γυμνή αλήθεια» του Galaxy Z Flip4! Teardown video για το foldable της Samsung!

    Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο απαιτητικά tests ανθεκτικότητας για το Galaxy Z Flip4 (μπορείτε να το θυμηθείτε εδώ). Ύστερα από ένα durability test που περιλάμβανε καύση, λύγισμα και γρατσούνισμα, πως θα σας φαινόταν η ιδέα να ρίχνατε μια ματιά στον εσωτερικό του κόσμο; Ο Zack από το JerryRigEverything επέστρεψε δυναμικά για μια ακόμη φορά, μόνο που δεν σκοπεύει να ταλαιπωρήσει άλλο το Flip4, αλλά να μας δώσει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον εσωτερικό κόσμο του.

    Στο teardown video που ακολουθεί θα μπορέσετε να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό του εξαιρετικά πετυχημένου foldable της Samsung, με το teardown που ακολουθεί να μας βοηθάει να πάρουμε μια καλή εικόνα από τα hardware parts του Galaxy Z Flip4. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, o Ζack πρώτα αφαιρεί το προστατευτικό layer από το εσωτερικό και εν συνεχεία αφαιρεί ένα – ένα τα υπόλοιπα parts φτάνοντας ακόμη και στους camera sensors, ενώ το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο hinge μηχανισμός της αναδίπλωσης που είναι εμφανώς διαφορετικός από τον προκάτοχο του. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και… n’joy!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles