16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το Cyberpunk 2077 να τρέχει στις νέες Nvidia RTX 30xx και θα σας πέσει το… σαγόνι!

    Όπως αναφέραμε οι νέες κάρτες γραφικών της Nvidia που ανήκουν στη γενιά 30xx πρόκειται να ανεβάσουν πολύ ψηλά τον πήχη στην απόδοση των γραφικών στον χώρο του PC gaming. Με ρεαλιστικό “double” ray tracing, 2x καλύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά και τιμές αρκετά συμφέρουσες (με γνώμονα αυτά που προσφέρουν πάντα), θεωρούμε ότι οι νέες GPU ήδη έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή των απαιτητικών gamers που ψάχνουν την κάρτα γραφικών που θα φιλοξενηθεί στο μελλοντικό extreme gaming PC τους (περισσότερο info για τις νέες Nvidia μπορείτε να μάθετε κάνοντας click εδώ).

    Εντάξει, καλά τα tech specks και η συζήτηση πάνω στις τεχνικές δυνατότητες μιας RTX 30xx, ωστόσο στην πράξη είναι που οποιαδήποτε κάρτα γραφικών δοκιμάζεται και “δειχνεί” την αληθινή αξία της. Έτσι λοιπόν η Nvidia αποφάσισε να παρουσιάσει τις RTX 30xx στους gamers (όπως πρέπει) επιλέγοντας ενδεχομένως το πιο hot game για το 2020, το οποίο δεν είναι φυσικά άλλο από το Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red.

    Στο συγκεκριμένο σύντομο trailer, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την πλούσια δυναμική του ray tracing, την ύπαρξη volumetric clouds και σούπερ ρεαλιστικά visual effects, τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο καθρεφτίζονται τα φώτα neon στο νερό και πολλά ακόμη γράφικα που σίγουρα θα σας «πείσουν» για την τρομακτική ισχύ των νέων καρτών γραφικών της Nvidia. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, για αυτό ας αφήσουμε όμως καλύτερα να μιλήσει το εκπληκτικό video που απεικονίζει τα απίθανα γραφικά του Cyberpunk 2077…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles