18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το νέο εκρηκτικό trailer του Terminator: Dark Fate!

    Η 29η Αυγούστου είναι για τους φανατικούς φίλους του Terminator μια πολύ σημαντική μέρα, καθώς είναι η επονομαζόμενη και… «Ημέρα της Κρίσεως», καθώς στο σύμπαν του Terminator στις 29/8/1997 σήμανε το τέλος του κόσμου και ο Skynet ξεκινήσε τον αφανισμό της ανθρωπότητας… Με το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του «Εξολοθρευτή», ονόματι Dark Fate να κυκλοφορεί το Νοέμβριο (Arnie is… back again μαζί με Lind Hamilton), σίγουρα δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή από το release ενός νέου trailer για τη νέα ταινία Terminator!

    terminator-crop

    Με τον James Cameron να αναλαμβάνει την παραγωγή και τον Tim Miller (Deadpool 2) να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, το story ουσιαστικά συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε το Terminator 2, με τη μάχη για την αποτροπή ενός σκοτεινού μέλλοντος, στο οποίο οι ρομποτικές μηχανές του Skynet εξαφανίζουν την ανθρωπότητα να… συνεχίζεται. Το νέο trailer διακρίνεται για την καταιγιστική δράση του και η Sarah Connor καλείται για μια ακόμη φορά να αλλάξει το παρόν για να εξασφαλίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Σύμφωνα με τον εμπνευστή του σύμπαντος του Terminator, James Cameron, το Dark Fate δεν θα αποτελεί τον επίλογο της δημοφιλούς σειράς, αλλά την αρχή μιας νέας τριλογίας. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο… Καθίστε αναπαυτικά, πατήστε το Play και ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση για την 1η Νοεμβρίου που κυκλοφορεί η νέα περιπέτεια του T-800 και της Sarah Connor!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles