20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το πρώτο επίσημο unboxing video του πανίσχυρου Xiaomi Mix 4!

    To Mix 4 όταν αποκαλύφθηκε πριν από μερικές μέρες από την Xiaomi δεν θα μπορούσε παρά να σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στους λάτρεις των premium high-end συσκευών. Το Mix 4, το οποίο πρόκειται για το πρώτο προϊόν της Xiaomi, το οποίο δεν χρησιμοποιεί τη λέξη «Mi» θα προσφέρει μια ανεπανάληπτη full-screen εμπειρία, διαθέτοντας τα πιο μικροσκοπικά bezels που εμφανίστηκαν ποτέ! Μάλιστα, ένα από τα καινοτομά χαρακτηριστικά της νέας premium πρότασης της κινεζικής εταιρείας είναι ότι θα διαθέτει μία under panel camera, η οποία θα «κρύβεται» κάτω από το display, χρησιμοποιώντας μια επαναστατική τεχνική που βασίζεται στα pixels της οθόνης!

    Και φυσικά τα ανεπτυγμένα tech specs δεν περιορίζονται εδώ, καθώς το Xiaomi Mix 4 θα διαθέτει ένα curved AMOLED display στις 6.67 ίντσες, ενώ στο εσωτερικό θα βρίσκεται ένα Snapdragon 888+ chipset με 8 ή 12GB RAM και 128 ή 512GB σε storage (ανάλογα το μοντέλο). Στον τομέα της αυτονομίας, η Xiaomi επέλεξε μια μπαταρία στα 4.500mAh, όπου ο ταχυφορτιστής των 120W θα είναι σε θέση να φορτίσει τη συσκευή μέσα σε μόλις 15 λεπτά (θα συνεργάζεται και με φορτιστή στα 50W, ο οποίος θα φορτίζει το Xiaomi Mix 4 μέσα σε 28 λεπτά)!

    Στο main camera setup της, η ναυαρχίδα της Xiaomi έρχεται με 108MP camera με OIS, μαζί με περισκοπικό zoom στα 8MP και μια ultrawide camera στα 13MP. Σε ότι έχει να κάνει τη διαθεσιμότητα και την τιμή της, η συσκευή θα κοστίζει κοντά στα 800$ και προς το παρόν θα την δούμε μόνο για την αγορά της Κίνας (δεν υπάρχει κάτι νεότερο αναφορικά με την κυκλοφορία του στη δύση, ενώ τα reports από τη Κίνα κάνουν λόγο ότι ήδη έχει ξεπουλήσει). Μία καλή γεύση από το εκπληκτικό αυτό smartphone της Xiaomi μπορείτε να πάρετε από το επίσημο unboxing video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles