21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το unique 49άρι gaming monitor της Samsung (CHG90) που έκλεψε τις εντυπώσεις στην IFA 2017!

    Η χθεσινή παρουσίαση της Samsung (30/8) επιφύλασσε και μία μεγάλη έκπληξη για τους λάτρεις του gaming, καθώς το πραγματικά εντυπωσιακό curved QLED gaming monitor, CHG90, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του! Το “επικό” αυτό curved monitor είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε από κοντά στο booth της Samsung στην IFA 2017 και όσο να ‘ναι δε γίνεται να μην αισθανθείς δέος με το που το αντικρίζεις για πρώτη φορά.

    Gaming Monitor Curved Samsung (2)

    Η πρόταση της Κορεατικής εταιρείας προσφέρει μία καθηλωτική εμπειρία θέασης με οπτική γωνία 178 μοιρών, χρόνο απόκρισης στο 1ms, 144Hz refresh rate, 32:9 aspect ratio, ενώ υποστηρίζει Quantum Dot τεχνολογία και HDR, αλλά και το Steam Link που δειλά-δειλά έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του στις τηλεοράσεις της Samsung. Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη πρόταση καθίσταται ιδανική για τους απαιτητικούς gamers, ωστόσο ανοίγει το δρόμο και για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα high-end monitor, το οποίο δύναται να προσφέρει το κάτι παραπάνω σε περιπτώσεις πολύπλοκων multitasking εργασιών. Όπως ήδη γνωρίζουμε το μικρό “κτήνος” CHG90 θα απαιτεί από τους καταναλωτές να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς θα κοστίζει περίπου 1500 ευρώ, όμως με βάση τα όσα είχαμε την  ευκαιρία να δούμε, καθίσταται σαφές ότι τα πολλά χρήματα που θα δαπανήσετε για αυτό… θα πιάσουν τόπο! Απολαύστε το ομολογουμένως εντυπωσιακό CHG90 στις photos που ακολουθούν...

    Gaming Monitor Curved Samsung (4)

    Gaming Monitor Curved Samsung (1)

    Gaming Monitor Curved Samsung (7)

     

    Gaming Monitor Curved Samsung (6)

     

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles