13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το υπέρτατο 4-in-1 gaming system, με ένα Xbox One, ένα PS4, ένα Switch κι ένα gaming PC στο ίδιο… case!

    Όλοι οι gamers συνηθίζουν να επιλέγουν ένα στρατόπεδο, καθώς υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν το στρατόπεδο των κονσολών (Xbox One, PS4 και Switch) και υπάρχουν κι εκείνοι που είναι πιο «παραδοσιακοί» και δεν αλλάζουν το PC gaming με… τίποτα στον κόσμο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους «ενδιάμεσους» που λατρεύουν και τις δύο κατηγορίες. Βέβαια, οι Case Modders της εταιρείας Origin PC μάλλον το… τερμάτισαν, καθώς κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα gaming system, ούτε 1, ούτε 2, αλλά… 4 διαφορετικές κονσόλες, καθώς το Origin One που δημιουργήσαν φέρει στο εσωτερικό του ένα Xbox One, ένα PlayStation 4 Pro, ένα πανίσχυρο gaming PC κι ένα Switch της Nintendo! Κοινώς, έχει στο εσωτερικό του… τα πάντα όλα!

    big-o-right-wide-angle

    To συγκεκριμένο “κτηνάκι” που δημιουργήθηκε με αφορμή τη λειτουργία 10 χρόνων της εταιρείας Origin PC είναι ένα state-of-the art modded case, το οποίο έχει υποστεί εκτεταμένες αλλαγές στο εξωτερικό περίβλημα του και δεκάδες modifications, με το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα της υδρόψυξης βέβαια να κλέβει την παράσταση! Και μπορεί να είχανε κάποιες δυσκολίες στο εγχείρημα τους, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι με μια λέξη… φανταστικό!

    big-o-left-wide-angle

    Το εν λόγω σύστημα είναι εντυπωσιακό, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση, παρά μόνο για showcase και φυσικά εξυπηρετεί τους σκοπούς τους σκοπούς της Origin για καλύτερη προβολή, αλλά όπως και να το κάνουμε το εν λόγω σύστημα αποτελεί ένα «όνειρο» για κάθε gamer!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles