15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε βίντεο σύγκρισης ανάμεσα στο HarmonyOS και το EMUI 11

    Πρόσφατα είδαμε ένα βίντεο που μας έδειχνε το σχεδιασμό και τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος της Huawei, του HarmonyOS. Τώρα, βλέπουμε ένα άλλο βίντεο το οποίο μας δείχνει μια γρήγορη σύγκριση ταχύτητας, ανάμεσα στο EMUI 11 και το HarmonyOS 2.0.

    Όπως βλέπουμε, οι εφαρμογές που τρέχουν στο EMUI 11 φορτώνουν λίγο πιο γρήγορα από το HarmonyOS 2.0,  αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε καθυστέρηση του δικτύου. Είναι σημαντικό να πούμε ότι η σύγκριση έγινε ανάμεσα στην Developer Beta3 του HarmonyOS 2.0 και την stable EMUI 11, το οποίο φυσικά μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο.

    Πέρα από αυτά, τα δύο λειτουργικά τρέχουν σε δύο διαφορετικά μοντέλα, το οποίο φυσικά μπορεί να επηρεάζει τους χρόνους φόρτωσης.

    Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε την τελική stable έκδοση του λειτουργικού HarmonyOS, ώστε να κρίνουμε τα δεδομένα που θα υπάρχουν τότε.

    Πηγή

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles