19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Dell: Αναβαθμισμένη εμπειρία desktop με OptiPlex επόμενης γενιάς

    Εδώ και 30 χρόνια, η σειρά OptiPlex εξακολουθεί να είναι το αξιόπιστο όνομα στα commercial συστήματα. Εξακολουθούμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε στους πελάτες, τους πιο ασφαλείς και έξυπνους υπολογιστές στον κόσμο. Συγκεκριμένα, 9 στους 10 πελάτες OptiPlex δηλώνουν ότι οι OptiPlex υπερτερούν του ανταγωνισμού όσον αφορά στην ευκολία ανάπτυξης, την εμπειρία υποστήριξης και την αξιοπιστία.

    Η νέα σειρά Dell OptiPlex

    Προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώσουμε και να απλοποιήσουμε την εμπειρία στο desktop περιβάλλον. Φέτος, με οδηγό τα σχόλια των πελατών βελτιώσαμε αυτήν την εμπειρία, καθιστώντας πιο εύκολη από ποτέ την αγορά και τη διαχείριση των συστημάτων μας. Η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την πολυπλοκότητα, ενώ ενσωματώνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και ευφυΐας.

    Τα συστήματα OptiPlex με επεξεργαστές Intel 13ης Γενιάς δεν θα διακρίνονται πλέον κατά σειρές ή αριθμούς μοντέλων, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες μας δεν θα βλέπουν πλέον μια σειρά 3, 5 ή 7 – παρά μόνο ένα μοντέλο OptiPlex. Με μια απλή διαδικασία δύο βημάτων, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή (form factor) και μετά τα ενδεδειγμένα χαρακτηριστικά για την εργασία. Είναι πολύ εύκολο. Κάνουμε τη διαχείριση απλή, προσφέροντας ένα BIOS για τα συστήματα all-in-one και ένα BIOS για τα συστήματα tower, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στο τμήμα IT.

    Η Dell διαθέτει απαράμιλλη ασφάλεια, με επαλήθευση του BIOS εκτός συστήματος (off-host) που καταγράφει και αποθηκεύει το image σε περίπτωση που το BIOS είναι κατεστραμμένο ή υπάρχουν ενδείξεις κυβερνο-επίθεσης για να βοηθήσει το τμήμα ΙΤ να εντοπίσει πιθανές μελλοντικές απειλές. Το SafeID παρέχει αξιόπιστο έλεγχο ταυτότητας με την ασφαλή αποθήκευση και επεξεργασία προηγμένων διαπιστευτηρίων ελέγχου ταυτότητας (credentials) σε ένα τσιπ ασφαλείας. Από τη στιγμή της παραγγελίας, οι πελάτες μας μπορούν να είναι ήσυχοι χάρη στην διαδικασία επαλήθευσης ασφαλούς εξαρτήματος (secured component verification). Πρόκειται για μια δυνατότητα που τους επιτρέπει να επαληθεύουν τα commercial προϊόντα της Dell και διασφαλίζει ότι τα βασικά εξαρτήματα φτάνουν σε αυτούς όπως παραγγέλθηκαν και κατασκευάστηκαν, δημιουργώντας μια ασφαλή αλυσίδα εφοδιασμού.

    Με τα OptiPlex συνεχίζουμε να προσφέρουμε αξιόπιστες εμπειρίες προϊόντων, σχεδιασμένων με ποιοτικά, δοκιμασμένα, βιώσιμα εξαρτήματα που έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν. Φέτος, κατασκευάσαμε επιτραπέζιους υπολογιστές Dell OptiPlex με έως και 59,6% ανακυκλωμένα post-consumer πλαστικά. Επιπλέον, το πλαίσιο επιλεγμένων επιτραπέζιων υπολογιστών Dell OptiPlex είναι κατασκευασμένο με τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένο χάλυβα. Δεν κάνουμε μόνο τη δουλειά σας καλύτερη αλλά και το ενεργειακό μας αποτύπωμα μικρότερο.

    Το σύστημα All-in-One 24 ιντσών έχει νέα σχεδίαση και παρέχει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του σε ήχο και βίντεο. Διατίθεται με έως και επεξεργαστές Intel Core i9, μνήμη DDR5 64 GB και αναδιπλούμενη κάμερα IR FHD ή 5MP με Express Sign-in και έξυπνη προστασία του απορρήτου. Αυτή η νέα τεχνολογία διασφαλίζει ότι οι χρήστες θα φαίνονται και θα ακούγονται καλύτερα, ενώ συνεργάζονται με μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ. Όλες οι νέες εργονομικές επιλογές βάσης και οι οθόνες (αφής και μη) διαθέτουν πιστοποίηση χαμηλού blue light για άνετη χρήση όλη την ημέρα.

    Το νέο OptiPlex Micro προσφέρει κορυφαία παραγωγικότητα σε εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος. Διαθέτει επεξεργαστές έως Intel Core i9 και μνήμη DDR5 64 GB. Μια μεγάλη καινοτομία φέτος είναι η παροχής ισχύος μέσω καλωδίου Type-C για τη διαμόρφωση OptiPlex Micro (35W). Απλώς συνδέετε το καλώδιο Type-C από το hub μιας οθόνης Dell USB-C στο Micro (35W) και έχετε τροφοδοσία, βίντεο και δεδομένα με ένα μόνο καλώδιο, για έναν τακτοποιημένο χώρο εργασίας που ρυθμίζεται πολύ εύκολα.

    Για όσους χρειάζονται ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών απόδοσης ή θυρών διασύνδεσης από το Micro, αλλά εξακολουθούν να επιθυμούν μια σχεδίαση περιορισμένων διαστάσεων, ανανεώνουμε τα μοντέλα Small Form Factor με επεξεργαστές έως Intel Core i9 και μνήμη DDR5 128 GB.

    Τέλος, κατασκευάσαμε το νέο OptiPlex Tower για όσους χρειάζονται τις απόλυτες επιλογές απόδοσης και επέκτασης χωρίς συμβιβασμούς, με επεξεργαστές έως Intel Core i9 125W με κάρτες γραφικών NVIDIA και μνήμη DDR5 έως 128 GB.
    Επεκτείνουμε τις δυνατότητες της πλατφόρμας Intel vPro σε όλο το νέο χαρτοφυλάκιο. Τα Intel vPro Essentials και Intel vPro Enterprise προσφέρουν σύγχρονες δυνατότητες διαχείρισης και ενισχυμένη ασφάλεια σε επίπεδο hardware, καθώς και σύγχρονη λειτουργία standby που βοηθά στην κατανάλωση λιγότερης ενέργειας. Η νέα σειρά διαθέτει επίσης έξυπνα χαρακτηριστικά χάρη στο Dell Optimizer για εξατομικευμένη παραγωγικότητα μέσω AI.

    Η νέα οικογένεια OptiPlex προσφέρει ξεχωριστές υβριδικές εμπειρίες εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των νούμερο ένα παγκοσμίως οθονών και των καλύτερων περιφερειακών για συνεργασία, καθώς και custom βάσεις (mounts), σχεδιασμένες και δοκιμασμένες ως ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων για να προσφέρουν στους πελάτες, τις καλύτερες εμπειρίες στην κατηγορία τους.

    Ορισμένα από τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν επιλογές βάσης all-in-one σχεδιασμένες να ταιριάζουν με τις οθόνες της Dell για απρόσκοπτη εργασία με δύο οθόνες, σε συνδυασμό με το νέο collaboration πληκτρολόγιο και ποντίκι της Dell για βέλτιστες εμπειρίες τηλεδιάσκεψης. Αυτήν τη στιγμή προσφέρουμε οθόνες Dell Conference και Dell webcam που αξιοποιούν πλήρως τις λειτουργίες Windows Hello για αυξημένη παραγωγικότητα και ασφάλεια.

    Φέτος, για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα, όλα τα περιφερειακά μας λειτουργούν άψογα με τα Dell Peripheral και Dell Display manager που υποστηρίζονται από την ευφυΐα του Dell Optimizer.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles