14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Dell: Ανακοίνωσε την επόμενη γενιά φορητών υπολογιστών Vostro 14″ και 15″

    Dell Vostro

    Την επόμενη γενιά των φορητών υπολογιστών Vostro, ανακοίνωσε πρόσφατα η Dell, που είναι σχεδιασμένοι να καλύψουν ιδανικά τις ιδιαίτερες ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων, των γραφείων στο σπίτι και των επαγγελματιών που μετακινούνται συνεχώς. Ειδικότερα, η νέα σέρα της Dell, αποτελείται από δυο νέους φορητούς υπολογιστές επόμενης γενιάς και πιο συγκεκριμένα τους Vostro 14″ και 15″. Είναι κατασκευασμένοι με την τελευταία τεχνολογία και συνδυάζουν τη γρήγορη ταχύτητα με την επίδοση, στοιχεία που είναι απαραίτητα για κάθε μικρή επιχείρηση αλλά και για κάθε επαγγελματία που εργάζεται από το σπίτι η εν κινήσει. Παράλληλα, η νέα γενιά των Vostro φορητών υπολογιστών, χαρακτηρίζεται από ένα εκλεπτυσμένο, απλό και πρακτικό σχεδιασμό που αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σε κάθε επιχειρηματικό περιβάλλον.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι νέοι 14″ και 15″ φορητοί υπολογιστές Vostro διακρίνονται επίσης από μια άριστη ισορροπία χαρακτηριστικών και επιδόσεων, αφού τροφοδοτούνται από τους τελευταίους επεξεργαστές Intel, μέχρι και Core i5 (επεξεργαστές 5ης γενιάς). Ειδικότερα ο Vostro 14 παρέχει έως εννέα ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ ο Vostro 15 έως και 8 ώρες και 42 λεπτά. Για εφαρμογές πλούσιες σε γραφικά ή για πολλαπλές ταυτόχρονες εργασίες, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κάρτα γραφικών από την NVIDIA μέχρι και 2GB μνήμη και RAM μέχρι και 8GB.

    “Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Vostro είναι κατάλληλοι για πελάτες που αναζητούν την επιχειρηματική λύση από την Dell. Η σειρά Vostro είναι συνώνυμη με την παραγωγικότητα για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Είναι σχεδιασμένοι για να βοηθήσουν τους επιχειρηματικούς χρήστες να κάνουν περισσότερα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας τους”, σχολίασε ο γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean κ. Λεύκιος Θεοδοσίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles