13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Dell Inspiron 11 Σειρά 3000. Ευελιξία tablet, Επιδόσεις laptop!

    Μαθητές και φοιτητές που αναζητούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο από τον κόσμο των tablets, όσο και από τον κόσμο των laptops, θα βρουν τον ιδανικό συνδυασμό στο μοντέλο Dell Inspiron 11 σειρά 3000 2-in-1.

    Inspiron 11 Notebook

    Ο εν λόγω φορητός της Dell προσφέρει τη δυνατότητα σε νεαρούς (και όχι μόνο) χρήστες να μεταπηδήσουν από την επιλογή του κόσμου της αφής σε αυτόν της πληκτρολόγησης, μέσα σε μια στιγμή. Το Inspiron 11 διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό που επιτρέπει την περιστροφή σε 360 μοίρες μεταξύ διαμορφώσεων laptop, tent και tablet. Aπό την άνετη πληκτρολόγηση ενός εγγράφου στο συμβατικό πληκτρολόγιο μέχρι το ξεφύλλισμα ενός ηλεκτρονικού βιβλίου σε μορφή tablet, είναι ιδιαίτερα απολαυστικά με την touch οθόνη με τεχνολογία πολλαπλής αφής capacitive touch 10 σημείων.

    Το νέο σύστημα Inspiron 11 3000 2-in-1 παρέχει επιλογές ανάμεσα στην ισχύ των τετραπύρηνων επεξεργαστών Intel Pentium και των 4ης γενιάς Intel Core i3 που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και 500GB αποθηκευτικού χώρου, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν μαζί τους τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τη μουσική τους, όπου κι αν πάνε. Το χαμηλό βάρος και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έως 8 ώρες και 18 λεπτά, κάνουν μια μέρα στην πόλη πιο εύκολη και παραγωγική. Όταν φθάνει η ώρα της μετάβασης στην ψυχαγωγία, η οθόνη με σχεδίαση edge-to-edge και η ευρεία γωνία θέασης αποτελούν ιδανικά χαρακτηριστικά για παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών ή ταινιών σε κατάσταση tablet ή tent. Η τεχνολογία Waves MAXXAudio ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστική ηχητική απόδοση.

    Η Dell περιλαμβάνει σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles