21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το διαφημιστικό του Dell XPS 15 και η τεράστια γκάφα των δημιουργών του

    Το video στο τέλος του θέματος αποτελεί διαφημιστικό spot για το Dell XPS 15, ένα κλασικό 15άρι laptop της εταιρείας με Windows 8. Αν δείτε, ωστόσο, το video, θα διαπιστώσετε κάτι… πολύ παράξενο. Τι ακριβώς; Ότι κατά τη διάρκεια του spot, το Dell XPS 15 εναλλάσσεται με χαρακτηριστική ευκολία ανάμεσα στη Start Screen των Windows 8 και εφαρμογές που τρέχουν στο OS X της Apple! dell-xps-15-marketing-mistake

    Τι συμβαίνει λοιπόν; Όχι δεν πρόκειται για κάποιο καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει το λειτουργικό της Microsoft με αυτό της Apple, απ’ ό,τι φαίνεται όμως το “δημιουργικό” τμήμα του διαφημιστικού τα έκανε λίγο “θάλασσα” κατά την παραγωγή του spot μπερδεύοντας τα δύο λειτουργικά και τις ενθέσεις στην οθόνη του laptop της Dell. Έχουμε δει κι άλλα παρόμοια λάθη στο παρελθόν, αλλά video ενός λεπτού με Windows laptop που τρέχει επίσης και… OS X ποτέ η αλήθεια, οπότε… απολαύστε το.

    dell-xps-15-marketing-mistake2

    UPDATE: Η Dell φαίνεται πως απέσυρε το video από το κανάλι της μετά τη… δημοσιοποίηση της γκάφας, οπότε το αναζητούμε από άλλη πηγή. Έως τότε συμβιβαζόμαστε με τα screenshots παραπάνω ή με αυτό το link από το The Verge.

    UPDATE 2. Ευχαριστούμε το φίλο μας Elessar GR για το νέο link.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles