22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Demo video της Samsung εμφανίζει το Galaxy Note 8 να τρέχει Linux!

    Η Samsung εδώ και αρκετό καιρό πειραματίζεται με την ιδέα να τρέξει διανομές του Linux, μέσω της πλατφόρμας DeX σε Galaxy smartphones. Η ιδέα πίσω από όλο αυτό το concept ήταν απλή, να επιτρέψει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει τη συσκευή του για πολλούς σκοπούς και γιατί όχι σαν αντικαταστάτη του παραδοσιακού desktop PC. Η Samsung δημοσίευσε ένα βίντεο πρόσφατα, που δείχνει ένα Galaxy Note 8 να τρέχει Linux μέσω DeX. Το βίντεο, αποκαλύπτει πώς ακριβώς περιμένει η εταιρεία να λειτουργήσει.

    Galaxy Note 8 Linux

    Ο χρήστης συνδέει τη συσκευή του στο DeX dock και το Linux θα εκκινήσει μέσω ενός app στο smartphone. Η συγκεκριμένη λειτουργικότητα είναι ήδη διαθέσιμη σε ορισμένα flagships smartphones της εταιρείας, αλλά αντί να τρέχει Linux, κάνει scale το Android σε μεγαλύτερη οθόνη. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε πως η Samsung οραματίζεται τη συγκεκριμένη λειτουργία:

    «Όντας εγκατεστημένο σαν ένα app, το Linux στα Galaxy smartphones σου προσφέρει τη δυνατότητα να τρέχεις πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, επιτρέποντας στους developers να εργάζονται με την Linux-based διανομή της προτίμησής τους. Όταν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν μια λειτουργία η οποία δεν είναι διαθέσιμη στο λειτουργικό του smartphone, μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την εναλλαγή στο συγκεκριμένο app και να τρέξουν οποιοδήποτε πρόγραμμα χρειάζονται σε περιβάλλον Linux».

    https://www.youtube.com/watch?v=vm1xHnvYIdc

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles