24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δεν έχετε αγοράσει το GTA V; Σφάλμα, αλλά μπορείτε να το διορθώσετε με ένα super PCDD offer!

    Το GTA V πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα games όλων των εποχών και σίγουρα είναι νομίζουμε “must” το να βρίσκεται στη library κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του. Όσοι λοιπόν δεν το έχετε ακόμα (σφάλμα αλλά εντάξει θα σας το… συγχωρέσουμε) ή ξεχάσατε να το κατεβάσετε free πριν από αρκετές εβδομάδες μέσω του Epic Games Store, τώρα έχετε την ευκαιρία!

    H CD Media τρέχει ένα σούπερ offer, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, καθώς οι gamers μπορούν να αγοράσουν την PCDD edition του παιχνιδιού με τιμή μόλις στα 12,78 ευρώ! Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μια εξαιρετική προσφορά σε περίπτωση που δεν το έχετε αποκτήσει και το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για ένα game τρομερό εθιστικό, με το οποίο θα ασχολείστε για πολλές πολλές εβδομάδες. Οπότε give it a shot! Μάθετε περισσότερα για τα PCDD κάνοντας click εδώ. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles