20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δεν σας άρεσαν τα Windows 10 Mobile Preview; Κάντε roll back

    Χιλιάδες ανυπόμονοι κάτοχοι Windows Phone 8.1 συσκευών -σύμφωνα με την Microsoft- κατέβασαν την Microsoft Insider Preview Build στα κινητά τους εδώ και καιρό πριν την επίσημη διάθεσή τους, για να τη δοκιμάσουν -έστω και με κάποια bugs- αλλά αρκετοί το μετάνιωσαν (ειδικά αυτοί με συσκευές εφοδιασμένες με μόλις 512ΜΒ RAM) και αναζητούσαν τρόπο να επιστρέψουν στα… Windows 8.1! H Microsoft έχει λύση και για αυτούς και εμείς σας τη μεταφέρουμε:

    windows-recovery-tool-windows10

    Διαδικασία roll back στα Windows Phone 8.1 από τα Windows 10 Mobile Preview:

    • Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Windows Device Recovery Tool στον Η/Υ σας.
    • Αφού το εγκαταστήσετε, συνδέστε τη συσκευή σας με τον Η/Υ μέσω USB καλωδίου. Αν δεν αναγνωρίσει τη συσκευή σας, επιλέξτε το My phone was not detected για να κάνει υποχρεωτική αναζήτηση ο Η/Υ στις θύρες USB και να εντοπίσει το τηλέφωνο.
    • Στην επόμενη εικόνα επιλέξτε το τηλέφωνό σας, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και θα δείτε τις διαθέσιμες εκδόσεις λογισμικού για το συγκεκριμένο τύπο κινητού. Για να συνεχίσετε επιλέξτε το Reinstall software.
    • Στη συνέχεια το recovery tool θα σας προειδοποιήσει να λάβετε αντίγραφα ασφαλείας για όλα τα δεδομένα σας, αφού τα πάντα θα διαγραφούν από τη συσκευή. Επιλέξτε το Continue όταν είστε έτοιμοι.
    • Το εργαλείο επαναφοράς θα «κατεβάσει» το image file από τους servers της Microsoft και θα αντικαταστήσει την έκδοση των Windows 10 που βρίσκεται στο κινητό σας. Η διαδικασία θα πάρει κάποια ώρα και εξαρτάται από το hardware του Η/Υ και την ταχύτητα Internet της σύνδεσής σας.

    Τόσο απλά. ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles