18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δεν θα προλαβαίνεις τις ανακοινώσεις. Η Apple ετοιμάζει πολλά και διάφορα για τις 11 του μηνός

    Έχουμε αναφερθεί και παλιότερα σε αυτό. Εννοώ στο  World Wide Developer Conference (WWDC) της Apple, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο.

    Εκτός λοιπόν από τα ανανεωμένα MacBooks με οθόνες retina, σύμφωνα με το 9to5mac, θα παρουσιαστούν εκεί τόσο τα νέα MacBook Airs όσο και δυο ολοκαίνουρια iMacs, με οθόνες υψηλότερης ανάλυσης από εκείνες της υπάρχουσας γκάμας.

    Αν το ψάξεις λίγο παραπάνω, θα δεις επίσης ότι έχουν γίνει αναφορές και για ανακοίνωση φρέσκων Mac mini και Mac Pro, αλλά θεώρησε πιθανότερο το δεύτερο. Δηλαδή να ανανεωθεί επιτέλους το θηρίο, που εδώ και δυο χρόνια έχει μείνει το ίδιο. Λέγεται πως η τιμή των νέων εκδόσεων Mac Pro δεν θα μεταβληθεί σε σχέση με το παρελθόν, ωστόσο οι βελτιώσεις θα είναι πολλές και καίριες. Καταρχήν ξεκινώντας από τον σχεδιασμό τους. Θα προσφέρουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (ελέω απουσίας του Xserve), επεξεργαστές Xeon E5 και φυσικά συνδεσιμότητα μέσω θυρών USB 3.0 και Thunderbolt. Για τις κάρτες γραφικών πάντως δεν έχει ακουστεί τίποτα.

    Για την ιστορία η τελευταία ανακοίνωση για Mac Pro έγινε τον Ιούλιο του 2010. Κανείς δεν γνωρίζει επίσης γιατί η Apple άφησε το μηχάνημα χωρίς να το ανανεώσει για τόσο καιρό. Σύμφωνα πάντως με ένα ανώτερο στέλεχος της Apple που απάντησε σε ερώτηση αναγνώστη του 9to5Mac, ο λόγος είναι ότι η εταιρία “την ψάχνει πολύ στο κομμάτι των υπολογιστών οικιακής χρήσης”. Άρα είτε θα σταματήσει να τους διαθέτει, είτε θα δούμε κάτι πολύ επαναστατικό…

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles