13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δεν τον άφησε η γυναίκα του να πάει στο Μουντιάλ, αλλά οι φίλοι του βρήκαν τον τρόπο να τον έχουν μαζί τους

    Μία ομάδα από φίλους από το Μεξικό έχουν αναστατώσει τα social media από τις φωτογραφίες τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας. Κι αυτό γιατί έχουν μαζί τους ένα χαρτόνι σε μέγεθος …ανθρώπου που απεικονίζει μία φωτογραφία του φίλου τους, η γυναίκα του οποίου δεν του έδωσε άδεια για να πάει μαζί τους.

    filoi

    Οι πέντε φίλοι οργάνωναν το ταξίδι από το προηγούμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σχεδιάζοντας ένα ειδικό λεωφορείο βαμμένο στα εθνικά τους χρώματα ειδικά γι’ αυτή την ξεχωριστή απόδραση. Όταν όμως έφτασε η ώρα να ξεκινήσουν για να φτάσουν με αυτό το λεωφορείο από το Μεξικό στη Ρωσία, ένας από τους πέντε δεν μπορούσε να πάει μαζί τους, καθώς δεν τον άφηνε η γυναίκα του.

    Οι φίλοι του αποφάσισαν τότε να κάνουν το …επόμενο καλύτερο που μπορούσαν: να τον “πάρουν μαζί τους” ως ένα life-size cardboard που φορούσε το μπλουζάκι “Η γυναίκα μου δε με άφησε να έρθω”.

    Javier-cutout-1

    Οι τέσσερις φίλοι δημιούργησαν μάλιστα και μια ειδική σελίδα στο Facebook για την περιπέτεια τους, που ονομάζεται “Ingue Su Matrushka”, όπου έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον εαυτό τους και το …χαρτόνι του φίλου τους σε κάθε είδους περιστάσεις. Η σελίδα έχει κάνει θραύση συγκεντρώνοντας πάνω από 150.000 likes.

    Εφυγαν από το Durango, την πόλη τους στο Μεξικό, τον Απρίλιο και έφτασαν στη Μόσχα πριν από λίγες μέρες, εγκαίρως για τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

    Και φυσικά ο Javier τους ακολουθεί παντού και φωτογραφίζεται μαζί τους σαν να ήταν εκεί.

    Javier-cutout-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles