19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Δες πόσο καλύτερο θα δείχνει το Pokemon Go στο iOS 11 με το ARKit

    Ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορεί να έκανες εσύ όσο και αρκετοί άλλοι όταν ξεκινούσες να παίζεις Pokemon Go, ίσως ήταν η απενεργοποίηση της επαυξημένης πραγματικότητας. Αποτελούσε ένα έξυπνο χαρακτηριστικό, το να μπορείς να βλέπεις τα Pokemon σε πραγματικές συνθήκες, ωστόσο δεν είχε υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο, ενώ το να τα πιάσεις αποτελούσε μια πιο δύσκολη διαδικασία. Κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν και αυτό, χάρη στην Apple, η οποία στο WWDC 2017 παρουσίασε το ARKit για το iOS 11.

    pokemon-go-catch

    Στα πλαίσια μιας σύντομης υπενθύμισης να αναφερθεί, ότι το ARKit αποτελεί ένα νέο εργαλείο που θα δώσει τη δυνατότητα στους developers να δημιουργήσουν πιο προηγμένες εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Niantic θα διαθέσει μια ενημέρωση για το Pokemon Go που θα περιλαμβάνει υποστήριξη για το ARKit αυτό το Φθινόπωρο. Στο παρακάτω clip μπορείτε να δείτε πως θα δείχνει το Pokemon Go με αυτήν την ενημέρωση.

    Μπορεί και πάλι το αποτέλεσμα να μην είναι το ιδανικότερο, αλλά αποτελεί μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το ήδη υπάρχον σύστημα. Με το ARKit το Pokemon θα έχει ως σημείο αναφοράς ένα συγκεκριμένο σημείο του περιβάλλοντος και η εμπειρία στο σύνολό της θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, κάτι που αποτελεί επίμονο αίτημα των χρηστών. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι η προσθήκη του ARKit θα καταστήσει το Pokemon Go σημαντικά πιο προηγμένο στο iOS, κάτι που είναι κάπως ειρωνικό, αν σκεφθούμε ότι η Niantic ξεκίνησε ως μια startup εταιρεία από το εσωτερικό της Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles