18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    0,79€, ένα iPhone και ο Bill Gates. Αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει να αγοράσεις

    To 1981 κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι για PC. Και πιο συγκεκριμένα για το λειτουργικό MS-DOS της Microsoft. Ήταν ιδέα των Bill Gates και Neil Konzen, με τον δεύτερο να κατείχε μέχρι και πριν από μερικά χρόνια, τη θέση του υπεθύνου των Apple Projects της εταιρίας. Ή πιο συγκεκριμένα των εφαρμογών MultiPlan και Word for Mac του 1984. Το σίγουρο είναι ότι ο τύπος δεν έχει καμία σχέση με τη μεταφορά του DONKEY.BAS στο iOS της Apple.

    Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει live το συγκεκριμένο game, αλλά αν είσαι κάτοχος iPhone, iPad ή iPod touch, αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το προσθέσεις στο βιογραφικό σου. Κοστίζει μόλις 0.79€ και το ευχαριστώ πηγαίνει στην εταιρία XVision, που μέχρι πρόσφατα ήταν τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό, όσο και το DONKEY.BAS στους 18άρηδες.

    Για την ιστορία, στο remake του DONKEY.BAS θα δεις όλα τα αυθεντικά 8-bit γραφικά, τη μουσική και τον ανεπανάληπτα retro χειρισμό, που απαιτείται για να αλλάξεις λωρίδες.

    Χάζεψε το βίντεο που ακολουθεί για να θυμηθείς τα παλιά. Ή αν είσαι νεότερος, να δεις πως διασκέδαζαν πριν μερικά χρόνια χωρις την εξάρτηση από το ισχυρό hardware.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles