23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Δες τις νέες τηλεοράσεις της LG. Κάτι μου λέει ότι θα σου αρέσουν

    Σε μια παρουσίαση που έγινε στις 26 Μαρτίου σε όλα τα ελληνικά μέσα η LG έκανε γνωστή όλη τη νέα προϊοντική γκάμα της για αυτή τη χρονιά. Αναφέρομαι αποκλειστικά στα “μαύρα”, δηλαδή την κατηγορία AV/TV.

    Βασικά αυτό που ακούστηκε περισσότερο από ότιδηποτε άλλο στην αίθουσα των Village ήταν η έμφαση που θα δίνουν εφεξής οι άνθρωποι της εταιρίας στον τομέα της αισθητικής. Μέχρι τώρα αυτό που τους ενδιέφερε περισσότερο ήταν το κομμάτι του 3D, ωστόσο προκειμένου να προσελκύσουν ακόμη μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό τα δεδομένα αλλάζουν. Δεν θα ήταν υπερβολή να σου πω ότι η σειρά LM860V είναι από τις πιο όμορφες που έχω δει, με edge to egde display, δυο διαστάσεις (στις 55 και 47 ίντσες) και τιμή που ξεκινάει από τα 2.400 ευρώ.

    Επίσης αναφορά έγινε και στην αναβαθμισμένη δυνατότητα μετατροπής από 2D σε 3D για όλα τα μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα οι Κορεάτες υπόσχονται βελτιωμένο εφέ βάθους και την αφαίρεση τεχνητών ειδώλων ανεξαρτήτως ποιότητας αρχικού σήματος. Μάλιστα για αυτή τη λειτουργία χρησιμοποιούνται βελτιωμένοι αλγόριθμοι, ενώ από τα 3 modes του 2011 έχουμε περάσει στα έξι.

    Θα σου αρέσει ακόμη το γεγονός ότι υπάρχει και η επιλογή για έλεγχο βάθους 3D που σημαίνει ότι μπορείς να προσαρμόσεις κατά το δοκούν, το πόσο έντονη ή όχι θέλεις να είναι η τρισδιάστατη εικόνα. Την ίδια στιγμή, μπορείς να επιλέξεις πως θέλεις να εμφανίζονται τα αντικείμενα – μέσα ή έξω από το πάνελ.

    Η πλάκα είναι ότι το 3D  δεν σταματάει σε αυτό που βλέπουν τα μάτια αλλά συνεχίζεται σε αυτό που αντιλαμβάνονται τα αυτιά με την τεχνολογία 3D Sound Zooming. Πιο απλά μπορείς να ζήσεις την απόλυτη 3D εμπειρία εφόσον τα ηχητικά εφέ αλλάζουν ανάλογα με την κίνηση του θέματος που προβάλλεται την εκάστοτε στιγμή.

    Ένα επιπλέον στοιχείο, με το οποίο λογικά θα ενθουσιαστούν τα παιδιά είναι ότι ορισμένα μόνιτορ της LG που υποστηρίζουν το “Dual Play” μεταδίδουν 2 ξεχωριστές 2D εικόνες ξεχωριστά σε κάθε μάτι. Έτσι όταν οι δυο παίκτες φοράνε γυαλιά την ώρα του παιχνιδιού ο κάθενας βλέπει το δικό του τμήμα σε πλήρη οθόνη.

    Τέλος εκτός από το ανανεωμένο χειριστήριο Magic Motion που είδαμε για πρώτη φορά το 2011 και το οποίο βελτιώθηκε στα σημεία (πλέον προσφέρει τέσσερα διαφορετικά modes: pointing, κίνηση, scrolling και φωνή), ανακοινώθηκε το Smart Share 2.0 που επιτρέπει ουσιαστικά την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Αναλυτικότερα ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει το περιεχόμενο από το smartphone του στην τηλεόραση, ασύρματα ή ενσύρματα, ενώ χάρη στη δυνατότητα 2nd TV έχει και την επιπλέον δυνατότητα της παρακολούθηση της ταινίας ή του τηλεοπτικού προγράμματος στο tablet ή το smartphone του παντού όπου υπάρχει κοινό δίκτυο Wi-Fi.

     

     

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles