20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δες το digitallife.gr στο iPad σου, έτσι όπως δεν το έχεις δει ποτέ!

    Ναι, ναι, τώρα, όσοι από εσάς έχετε iPad, μπορείτε να επισκεφτείτε το iTunes και να κατεβάσετε την ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή του digitallife.gr και να το δείτε με… άλλο μάτι.

    Με ένα εξαιρετικά εύχρηστο layout, θα δείτε στην οθόνη του αγαπημένου σας gadget, αριστερά, τις κεντρικές κατηγορίες άρθρων του digitallife.gr ενώ στο υπόλοιπο μέρος της οθόνης θα βλέπετε να εμφανίζονται τα πιο πρόσφατα άρθρα από την κάθε κατηγορία. Με μία πολύ εύκολη κίνηση swipe, περιηγείστε μέσα στα posts και επιλέγετε εκείνο που θέλετε να διαβάσετε.

    Το τελευταίο top story, όλες οι δοκιμές smartphones και gadgets, όλη η επικαιρότητα της τεχνολογίας, στην καλύτερη εφαρμογή για iPad για Ελληνικό site που έχετε δει ποτέ.

    Εφόσον το iPad σας είναι online, μπορείτε με μία πολύ απλή κίνηση να κάνετε refresh ώστε να βλέπετε τα τυχόν νέα άρθρα που ανεβαίνουν εκείνη τη στιγμή. Και αν θέλετε να «χαρείτε» το digitallife.gr ενώ δεν βρίσκεστε συνδεδεμένοι; Πολύ απλά, επιλέγετε το “flight mode” της εφαρμογής και με ένα σύντομο download στο iPad, έχετε διαθέσιμα όλα τα posts του digitallife.gr μέχρι εκείνη τη στιγμή, για να περιηγηθείτε με … την ησυχία σας.

    Μέσα στο κάθε post έχετε την επιλογή να αυξήσετε ή να μειώσετε την γραμματοσειρά, να οδηγηθείτε κατευθείαν στην αντίστοιχη σελίδα του site αλλά και να αποστείλετε το post που σας ενδιαφέρει, μέσω email στους φίλους σας.

    Την εφαρμογή του digitallife.gr μπορείτε να την κατεβάσετε από το iTunes, δωρεάν, από εδώ.

    Digitallife.gr iPad App… δείτε την τεχνολογία με άλλο μάτι.

     

    Related Articles

    13 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles