15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δες το πρώτο test footage του Swamp Thing!

    To Justice League Dark είναι η comic book series της DC όπου πρωταγωνιστούν ορισμένοι από τους πιο μυθικούς αντιήρωές της. Εδώ και τέσσερα χρόνια λοιπόν συζητιέται στα γραφεία της Warner Bros. η πιθανότητα να γίνει μία ταινία που θα βασιστεί σ’ αυτό το υλικό. Στην αρχή το σενάριο έκανε λόγο για ένα live action φιλμ, στην πορεία όμως το πλάνο απορρίφθηκε και τελικά ανακοινώθηκε πως το Justice League Dark θα είναι μία animated παραγωγή. Ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του κόμικ είναι και το Swamp Thing, ένα πλάσμα που κουβαλάει την δική του ιστορία και fan base.

    swamp-thing-live-action

    Ο διάσημος και πολυάσχολος σκηνοθέτης μουσικών video clip Joseph Kahn αποκάλυψε στο Twitter πως είχε παρουσιάσει την δική του εκδοχή για το Swamp Thing πριν ακόμα κάνει λόγο η DC για το Justice League Dark animation.
    O Kahn λοιπόν ανέβασε 8 δευτερόλεπτα από το δικό του test footage στην σελίδα του στο Vimeo και αμέσως κέντρισε τη φαντασία του κοινού για το τέρας που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο χαρτί το 1971. Αυτό το βαρύ κορμί που περπατάει καλυμμένο από άλγη και νερό, είναι άγνωστο αν θα το δούμε ποτέ σε live action μορφή, ωστόσο μετά το animation πέρασμα του κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει.
    Nα σημειώσουμε πως το Justice League Dark, που θα το σκηνοθετήσουν οι Jay Oliva (Young Justice, Batman: Assault on Arkham) και ο Mike Carlin της DC, επικεντρώνεται επίσης στους Zatanna, John Constantine, Deadman, The Demon, Black Orchid, αλλά και τον Batman που μπροστά τους μοιάζει ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος στον κόσμο. Το animation λέγεται πως θα είναι αρκετά μυστηριώδες και όχι ιδιαίτερα φιλικό για τις μικρές ηλικίες, περίπου κοντά στο ύφος του The Killing Joke.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles