14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Deus Ex, Mankind Divided: ένα ακόμα τρέιλερ λίγο πριν την κυκλοφορία του!

    Η Eidos Montreal έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ του Deus Ex: Mankind Divided, το τελευταίο παιχνίδι της γνωστής σειράς Deus Ex. Το Deus Ex: Mankind Divided θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

    sdfdsf

    Ο Adam Jensen αποτελεί το επόμενο βήμα της εξέλιξης του ανθρώπου. Στο Deus Ex: Mankind Divided, ο Jensen είναι ένας έμπειρος μυστικός πράκτορας, αναγκασμένος να δουλεύει σε έναν κόσμο που έχει εξελιχθεί ώστε να απεχθάνεται το είδος του. Οπλισμένος με νέα όπλα και δυνατότητες, καλείται να διαλέξει τον σωστό δρόμο που θα ακολουθήσει και ποιον θα εμπιστευτεί, με σκοπό να αποκαλύψει μια παγκόσμια συνωμοσία. Αυτό το νέο τρέιλερ προβάλει εκτενέστερα την ασπίδα Titan, καθώς και τα νέα οπλικά εξαρτήματα: το Tesla, το Nanoblade και το PEPS.

    Το Deus Ex: Mankind Divide ακολουθεί τα μετέπειτα γεγονότα του Aug Incident, την μέρα που μηχανικά εξελιγμένοι πολίτες όλου του κόσμου χάνουν τον έλεγχο του μυαλού τους και του σώματος τους, με αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών αθώων ανθρώπων. Βρισκόμαστε στο έτος 2029, και η χρυσή εποχή των εξελιγμένων έχει τελειώσει. Οι μηχανικά εξελιγμένοι άνθρωποι έχουν κριθεί ως απόβλητα της κοινωνίας και έχουν απομακρυνθεί από αυτή. Το έγκλημα και η τρομοκρατία χρησιμοποιούνται ως ένα λεπτό πέπλο που καλύπτει μια μεγάλη συνωμοσία, η οποία στοχεύει στον έλεγχο του μέλλοντος της ανθρωπότητας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles