20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Deutsche Bank: ιδού η λίστα με τις τιμές του iPhone 6 στον κόσμο!

    Όπως και… κάθε χρονιά, ο φετινός “χάρτης” της Deutsche Bank για τις παγκόσμιες τιμές κοινών αντικειμένων ανά τον κόσμο δημοσιεύτηκε.

    Unlocked-iPhone-6

    Στην ετήσια αναφορά της τράπεζας, η οποία συγκρίνει τις τιμές πάνω από 20 κοινών αντικειμένων σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε τεχνολογικά gadgets όπως το iPhone 6 για παράδειγμα όπως θα δείτε. Ο Jim Reid, ο οποίος γράφει τη στήλη “Early Morning Reid” για την Deutsche Bank κάθε μέρα, έδωσε πληροφορίες για την τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου της Apple και με βάση αυτές υπογραμμίζει πως οι ταξιδιώτες καλό θα ήταν να μην χάσουν το iPhone 6 τους, ιδιαίτερα στις Βραζιλία, Ινδία,Σουηδία, Δανία και Ιταλία αφού σε αυτές τις χώρες η τιμή του είναι ιδιαίτερα «τσουχτερή».

    Σημειώστε πάντως οτι η τιμή των iPhone 6 (σε δολάρια), έχει μειωθεί λίγο εδώ και καιρό στη Βραζιλία, αφού το ρεάλ έχει οδηγηθεί σε άνοδο 10% έναντι του δολαρίου. Παρόλα αυτά, το iPhone 6 είναι 56% πιο ακριβό μεταξύ των δύο χωρών (Βραζιλία – ΗΠΑ)!

    Για όσους ενδιαφέρονται πάντως, ακολουθεί η επίσημη λίστα της Deutsche Bank με το κόστος του iPhone 6, χωρίς όμως να βρίσκεται σε αυτές η χώρα μας.

    screen shot 2016-05-19 at 7.14.29 am

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles