21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    devolo Access Point One: κλείνει τα κενά στο Wi-Fi, οδηγώντας σας με 4 θύρες LAN στο κόσμο του Internet

    csm_Fotolia_131925849_L_1200x800px_416fb13c5c

    Μια νέα αξιόπιστη λύση που κλείνει τα κενά στο Wi-Fi, παρουσίασε πρόσφατα η devolo. Πρόκειται για το νέο ταχύτατο Access Point One Wi-Fi hotspot της devolo: η 2-σε-1 λύση για ισχυρό Wi-Fi και ενσύρματες συνδέσεις LAN. Μοντέρνο και κομψό, το συγκεκριμένο Access Point, γίνεται εύκολα μέρος ενός δικτύου μόλις συνδεθεί σε μια θύρα LAN. Στη συνέχεια παρέχει Wi-Fi υψηλών αποδόσεων για τελικές συσκευές με ταχύτητες έως 1,733 Mbps (4×4 MIMO) χρησιμοποιώντας 802.11ac και έως 300 Mbps χρησιμοποιώντας 802.11n (2×2 MIMO). Συνολικά έξι κεραίες δημιουργούν ισχυρή κάλυψη Wi-Fi στα 5 GHz και 2.4 GHz bands, που παρέχει την δυνατότητα να ζήση κάνεις την απόλυτη multimedia εμπειρία, από βίντεο streaming υψηλής ποιότητας μέχρι αστραπιαίο online gaming.

    Η devolo ένα βήμα πιο μπροστά : Τέσσερεις θύρες LAN για σταθερές συσκευές multimedia

    Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η devolo κάνει ένα βήμα πιο μπροστά με το συγκριμένο Access Point One, καθώς προσφέρει χαμηλότερη τιμή σε συνδυασμό με ταχύτατο Wi-Fi και full-fledged λειτουργικότητα switch. Ακόμα, κάποιες τερματικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν με το οικιακό δίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet χρησιμοποιώντας μια από τις τέσσερεις θύρες. Αυτός είναι και ο ιδανικός τρόπος να συνδεθούν συσκευές όπως μια smart TV ή μια κονσόλα gaming στο Internet. Η πρόσθετη θύρα gigabit προορίζεται για σύνδεση με το καλώδιο του δικτύου. Το devolo Access Point One είναι ιδανικό για το «βασίλειο» του home entertainment.

    True plug & play

    Η εγκατάσταση του είναι απλή. Πρώτα συνδέετε το devolo Access Point One στην πρίζα. Έπειτα, συνδέετε την θύρα gigabit με το δίκτυό σας μέσω καλωδίου LAN. Είστε έτοιμοι!

    Αν το επιθυμείτε, η λειτουργία WPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχετε απόλυτη πρόσβαση μέσω Wi-Fi σε όλο το σπίτι. Με απλά λόγια, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην τεχνολογία για να απολαύσετε την πολυτέλεια του plug-and-play. Γρήγορο, απλό και ολοκληρωμένο: έτσι φτάνει το γρήγορο Internet στο σπίτι με το Access Point One.

    Τέλος σημειώνεται ότι η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για όλες τις συσκευές της, ενώ  σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles