22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    devolo dLANWiFi: Σύντομα διαθέσιμη και στην Κύπρο η νέα λύση της devolo για γρήγορο WiFi στον κήπο και τη βεράντα του σπιτιού σας

    dev_OutdoorWiFi_garden

    Ένα νέο ανθεκτικό WiFi Outdoor Adapter για εξωτερική χρήση, παρουσίασε πρόσφατα η devolo. Ο νέος αυτός προσαρμογέας, συνδυαζόμενος με έναν devolo dLAN Adapter, έχει την ικανότητα να δημιουργεί ένα outdoor WiFi σημείο πρόσβασης σε οποιαδήποτε πρίζα. Παράλληλα η κατασκευή του συγκεκριμένου WiFi Outdoor Adapter της devolo, βασίζεται στο πρότυπο WiFi n, και προστατεύεται από τη σκόνη και τη βρωμιά, το νερό και την έντονη βροχή (είναι στεγανός σύμφωνα με την οδηγία IP65).

    Ο ανθεκτικός αυτός προσαρμογέας είναι κατάλληλος και μπορεί να λειτουργήσει τόσο στον κήπο όσο και σε άλλους εξωτερικούς χώρους με έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως βροχές και ανέμους, αλλά και υψηλή ζέστη (μέχρι και 40°C) εξασφαλίζοντας αδιάλειπτο ασύρματο σήμα οποτεδήποτε και οπουδήποτε.  Το σερφάρισμα πραγματοποιείται με ταχύτητες μέχρι και 300 Mbps χωρίς καθυστερήσεις ενώ η εμβέλεια λήψης φτάνει τα 400 μέτρα.

    dev_OutdoorWiFi_packshot

    Να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση και λειτουργία του νέου devolo WiFi Outdoor Adapter είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να συνδέσει απλά τον devolo Powerline Adapter μέσω καλωδίου LAN στο router και στην πρίζα. Ο νέος WiFi Outdoor Adapter μπορεί στη συνέχεια να συνδεθεί σε οποιαδήποτε διαθέσιμη εξωτερική πρίζα (με καλώδιο μήκους 5 μέτρων) και αμέσως δημιουργείται ένα νέο WiFi hotspot στο χώρο.

    Ο νέος devolo WiFi Outdoor Adapter ο οποίος αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμος και στην Κύπρο από τα καταστήματα ΣΤΕΦΑΝΗΣ, MTN, PUBLIC, ELMASCO, BIONIC και KAYKAS στην τιμή των €169,90, καλύπτεται από 3ετή εγγύηση κατασκευαστή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles