15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Devolo Magic: Αποκτήστε τον απολυτό γονικό έλεγχο με update delos 5.2

    family

    Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί γονείς όταν επιτρέπουν στα παιδιά τους να χρησιμοποιούν smartphones ή tablet συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, και τα… εφευρετικά παιδιά, βρίσκουν συχνά τον τρόπο να μετατρέπουν την τήρηση αυτών των κανόνων σε δύσκολη υπόθεση, έρχεται να δώσει το νέο update delos 5.2, της devolo.

    Συγκεκριμένα, μέσω του νέου update delos 5.2, το devolo Magic παρέχει πλέον τη δυνατότητα στους γονείς να ελέγχουν το χρόνο που βρίσκονται τα παιδιά τους στο διαδίκτυο, αλλά και να εποπτεύουν την πρόσβαση τους θέτοντας μέγιστο όριο χρήσης ανά ημέρα ή επιτρέποντας το άνοιγμα ορισμένων σελίδων μόνο. Η διαδικασία του γονικού ελέγχου γίνεται εύκολα και με ένα απλό τρόπο, καθώς, μετά το πέρας των προκαθορισμένων χρονικών ορίων τα συνδεδεμένα smartphones και τα tablets των παιδιών, μέσω του νέου update delos 5.2, αποσυνδέονται αυτόματα από το διαδίκτυο . Η δυνατότητα αυτή διασφαλίζει την ενασχόληση των παιδιών με τις εργασίες που έχουν να κάνουν για το σχολείο ή να περνούν τον χρόνο τους με κάποια άλλη δημιουργική απασχόληση. Το ευέλικτο μενού ρυθμίσεων του Home Network app δίνει επιπλέον τη δυνατότητα για διαφοροποίηση των εν λόγω ρυθμίσεων τις καθημερινές, από τις αντίστοιχες τα σαββατοκύριακα, όπου μπορεί τα παιδιά να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο.

    Να σημειωθεί ότι τα devolo Magic είναι διαθέσιμα στη Κύπρο με εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών, από τα καταστήματα ΣΤΕΦΑΝΗΣ, MTN, PUBLIC, ELMASCO, BIONIC και KAYKAS στις εκδόσεις LAN και WiFi. Το devolo Magic 1 WiFi Starter Kit είναι το entry-level kit για τη νέα αυτή σειρά προϊόντων σε τιμή που ξεκινά από τα 149,90 ευρώ. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το high – end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit είναι 199,90 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles