16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Dexter: Νέος δολοφόνος και μοιραίες συναντήσεις στον 9ο κύκλο της σειράς

    Το Dexter αποτέλεσε μια σειρά με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Μας κράτησε συντροφιά για 8 σεζόν, με τους τίτλους «τέλους» να πέφτουν το 2013. Το finale απογοήτευσε, θα λέγαμε, όσους παρακολούθησαν τα επεισόδια φανατικά. Όμως το κεφάλαιο Dexter πρόκειται να ξανανοίξει στις 7 Νοεμβρίου 2021. Ελπίζουμε, αυτή τη φορά, τα πράγματα να πάνε καλύτερα!

    Στον “αέρα” το επίσημο Trailer του Dexter: New Blood

    Το νέο επίσημο trailer της 9ης σεζόν κυκλοφόρησε πρόσφατα και αποκαλύπτει τον «πυρήνα» της πλοκής. Στο Dexter: New Blood θα δούμε τη νέα ζωή του περιβόητου serial killer στη Νέα Υόρκη, που φαίνεται να ζει μια ήσυχα με το ψεύτικο όνομα Jim Lindsay. Τα πράγματα κυλούν ομαλά, ωστόσο, όταν παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη, ο  Dexter θα σηκώσει το μαχαίρι του για μια ακόμα φορά! Στο τέλος του trailer βλέπουμε τον ήρωα να μένει έκπληκτος με την επιστροφή του Harrison, καθώς κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ό,τι πάσχισε να χτίσει στο original show.

    Το Dexter: New Blood θα αποτελέσει μια σειρά με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει πολλά γεγονότα να καλύψει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνάντηση με το γιο του θα έχει ενδιαφέρον. Επιπλέον, με ένα νέο δολοφόνο στο “πλάνο”, που στοχεύει σε νεαρά άτομα, και ο ίδιος ο Harrison μπορεί να γίνει στόχος!

    Δείτε το νέο trailer

    https://youtu.be/l9H1uSS_zkk

    Διαβάστε επίσης: “The Last Of Us”: Όλα όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη σειρά του HBO (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles