21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της DHL Express Κύπρου!

    DHL__B767

    Τη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων στο παλιό αεροδρόμιο της Λάρνακας, ανακοίνωσε πρόσφατα η DHL Express Κύπρου. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν, χώρο 2500 σχεδόν τετραγωνικών μέτρων, διαμορφωμένων ειδικά για τη διαχείριση και διαλογή των αποστολών και τη διανομή τους με τον πλήρως ανανεωμένο στόλο της DHL. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του έργου γίνεται βάσει των διεθνών προδιαγραφών που διέπει τις διαδικασίες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις καινούριες εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνονται και χώροι για το γραφειακό προσωπικό και την εξυπηρέτηση συνεργατών και πελατών.

    Με τη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων, η DHL Express Κύπρου θα είναι σε θέση να προσφέρει εξυπηρέτηση στις τοπικές επιχειρήσεις, συνδέοντας τις με τις αγορές του εξωτερικού ενισχύοντας ταυτόχρονα την ανταγωνιστικότητά τους.

    Ο Ντίνος Ιωαννίδης, Country Manager της DHL Express Κύπρου, ανέφερε χαρακτηριστικά «Η στρατηγική αυτή κίνηση στηρίζεται στην πεποίθησή μας ότι με τη διαχρονική επένδυση στην ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, συμβάλουμε στην ανταγωνιστικότητα των πελατών μας. Με την παροχή ασφαλών, έγκαιρων και αξιόπιστων υπηρεσιών ενδυναμώνουμε τη θέση μας στην αγορά».

    Αντίστοιχα, ο κύριος Ηλίας Λιόλιος, Manager Commercial & Landside Operations της Hermes Airports Ltd ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την απόφαση της εταιρείας DHL να επανεγκατασταθεί στους χώρους του (παλαιού) αερολιμένα Λάρνακας και του επανακαθορισμού του χώρου του αεροδρομίου, ως του κύριου κέντρου δραστηριότητας της εταιρείας στην Κύπρο. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εργασίες της εταιρείας και δηλώνουμε απολύτως βέβαιοι για τη συνέχιση της επιτυχημένης επιχειρηματικής παρουσίας της DHL στη χώρα μας, αλλά και για την οικοδόμηση μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας μεταξύ της DHL και της Hermes».

    Σημειώνεται ότι η DHL Express παρέχει υπηρεσίες ταχυμεταφοράς με παρουσία σε περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles