12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Diablo 2: Resurrected- Δείτε το cinematic trailer λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του

    Το Resurrected αποτελεί το απόλυτο remaster του Diablo II και της επέκτασής του, Lord of Destruction. Πρόκειται για δύο ορόσημα στη σειρά της Blizzard Entertainment, που καθόρισε το είδος των action role-playing games. Το Diablo 2: Resurrected αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 για Xbox One, Xbox Series X/S, Windows PC, PS4, PS5 και Nintendo Switch.

    Η Blizzard πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να «απογειώσει» την προώθηση του Diablo 2: Resurrected με τη δημοσίευση του ολοκληρωμένου cinematic trailer.

    Δείτε το trailer εδώ:

    Οι βετεράνοι παίκτες, αλλά και αυτοί που έχασαν το αυθεντικό παιχνίδι όταν πρωτοκυκλοφόρησε για PC, πριν από 20 χρόνια, μπορούν πλέον να ζήσουν το διαχρονικό game, Diablo II, με σύγχρονα γραφικά και ήχο που εκμεταλλεύονται πλήρως τις hardware δυνατότητες των PS4 και PS5.

    Η «αναστημένη» αυτή έκδοση του παιχνιδιούθα κοστίζει 39.99$, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και η Diablo Prime Evil Collection, στα 59.99$, η οποία θα προσφέρει μια σειρά από bonus αντικείμενα στους φανατικούς φίλους. Για… πατήστε το play στο trailer και αφήστε την κόλαση να σας… αγκαλιάσει!

    Μάθετε περισσότερα εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    Το μαγικό City Drive-in / Lunar Space επιστρέφει – Αυτό είναι το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles