18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πολύ σύντομα θα δίνετε αληθινά λεφτά στα auction houses του Diablo 3

    Κάθε φορά που σκοτώνετε κάποιον, κερδίζετε χρυσά νομίσματα… στο νέο RPG της Blizzard φυσικά. Και όμως, ενώ ένα όπλο ή μία πανοπλία στο Diablo 3 μπορεί να κοστίζει όσο ένα μικρό σεντούκι με χρυσάφι, η πραγματική αξία του μπορεί να είναι μόνο λίγα ευρώ. Έτσι είναι ευκολότερο για κάποιους να δίνουν πραγματικά χρήματα, αντί για εικονικά, ώστε να εξοπλίζουν καλά τον χαρακτήρα τους στο παιχνίδι.

    Ίσως πιστεύετε ότι είναι άτομα με πολύ ελεύθερο χρόνο και μεγάλη οικονομική άνεση, αλλά σας εγγυόμαστε ότι μεταξύ τους θα βρείτε πολλούς που είναι απλά και μόνο κολλημένοι με το Diablo 3. Σε κάθε περίπτωση, η Blizzard θα προσθέσει στις 12 Ιουνίου τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές στα auction houses του παιχνιδιού όχι μόνο με τα χρήματα του χαρακτήρα σας, σε χρυσό, αλλά και με τα δικά σας χρήματα, σε ευρώ.

    Για κάθε όπλο ή πανοπλία που καταφέρετε να πουλήσετε, η εταιρεία θα κρατάει 1 ευρώ, ενώ για κάθε αντικείμενο που προορίζεται προς crafting, θα κρατάει το 15% της συναλλαγής. Το ίδιο ποσοστό θα κρατάει και κάθε φορά που μεταφέρετε χρήματα από το λογαριασμό σας στη Blizzard, στο λογαριασμό σας στο Paypal. Εναλλακτικά μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα σας δωρεάν στο Battle.Net, αλλά τότε θα μπορείτε να τα επενδύσετε μόνο σε προϊόντα και υπηρεσίες της Blizzard. Οι συναλλαγές με πραγματικά χρήματα είχαν προγραμματιστεί αρχικά για τις 22 Μαΐου.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles