18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Diablo 4: Νέα ματιά στο Druid και open beta το Μάιο (video)

    Το Diablo 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 6 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας περίπου δύο μήνες και είναι γνωστό ότι το παιχνίδι έγινε ήδη gold.

    H ανυπομονησία των fans έχει χτυπήσει «κόκκινο» και η Blizzard Entertainment, στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ακόμα ένα trailer για το επερχόμενο RPG, το οποίο επικεντρώνεται σε ένα αγαπημένο playable class που είναι διαθέσιμο στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο Druid, που διατηρεί με ευλάβεια την παραδοσιακή “άγρια” εικόνα που αναμένουν οι παίκτες. Δαμάζει παράλληλα τις δυνάμεις της φύσης και μεταμορφώνεται σε διάφορα beasts.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Σημειώνεται ότι η Activision ανακοίνωσε ακόμα μια open beta για Diablo 4, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 12 έως και τις 14 Μαΐου 2023, στο πλαίσιο ενός “Server Slam” event. Όλες οι ανταμοιβές από τις προηγούμενες beta, όπως το wolf puppy backpack, θα είναι διαθέσιμες για τους παίκτες.

    Διαβάστε επίσης:

    Fast X: Εκρηκτικό trailer με Jason Momoa και Vin Diesel (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles