18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Diablo 4: Νέο livestream εξηγεί seasons, cosmetics και Battle Pass

    Η Blizzard ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα σχέδιά της για το Diablo 4 σε ένα νέο livestream που έχει προγραμματίσει για την επόμενη εβδομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν στο official Diablo Twitch και στο YouTube στις 10 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Η παρουσίαση υπόσχεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως λειτουργούν τα seasons, cosmetics και Battle Pass στο Diablo 4.

    Οι πληροφορίες θα δοθούν από τον γενικό διευθυντή του franchise Diablo, Rod Fergusson, τον αναπληρωτή διευθυντή Joseph Piepiora, τον Kegan Clark και τον Adam Fletcher.

    Το Diablo 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 6 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας περίπου ένα μήνα. Tο παιχνίδι έρχεται με 5 διαφορετικά regions. Παράλληλα, θα υπάρχουν περισσότερα από 150 dungeons, που οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν, σκοτώνοντας τέρατα και αποσπώντας loot. Κάθε dungeon θα παρουσιάζει διαφοροποιήσεις ως προς τον καιρό και τα lighting effects, με σκοπό η εμπειρία να είναι ξεχωριστή και μοναδική.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Armored Core 6: Fires of Rubicon (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles