24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Diablo III: Reaper of Souls: Θα γίνει της κολάσεως!

    Το Diablo III: Reaper of Souls πρόκειται για το expansion του Diablo III και η κυκλοφορία του αναμένεται κάπου στα μέσα του 2014. Εμείς όμως τσιμπήσαμε ένα beta key νωρίς νωρίς και παρακάτω σου έχω μερικές πρώτες εντυπώσεις.

    Ξεκινώντας με τα βασικά, στη beta δεν εμφανίζεται το Auction House (το ξέραμε αυτό πως θα συμβεί), ενώ στο αρχικό μενού θα βρεις τους χαρακτήρες σου και τα δυο modes στα οποία μπορείς να παίξεις. Στο Campaign mode μπορείς να παίξεις το νέο Act με σκοπό να βάλεις τέλος στα σχέδια του Angel of Death, Malthael. Από την άλλη, στο Adventure mode μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στον κόσμο του Diablo ολοκληρώνοντας αποστολές για gold, experience και κάτι πέτρες που τις ανταλλάζεις για όπλα και πανοπλίες.

    diablo-iii-reaper-of-souls-beta

    Δεν γίνεται να κυκλοφορήσει expansion η Blizzard χωρίς να έχει μια νέα κλάση, έτσι; Ο λόγος γίνεται για τους Crusaders. Η νέα αυτή class είναι κάτι το ξεχωριστό. Φαντάσου μια ανάμιξη templar και μάγου, βαριές μεταλλικές πανοπλίες, ασπίδες και σπαθιά μαζί με μαγικές ικανότητες. Ναι, καλά κατάλαβες, εκτός από ξύλο θα ρίχνεις και φωτιές. Ένα νέο NPC με όνομα Enchantress κάνει την εμφάνισή του από νωρίς στο νέο Act και έχει διπλό ρόλο. Πρώτον, αν σου «κάτσει» ένα καλό όπλο ή μια πανοπλία, αλλά σε χαλάει βρε παιδί μου ένα από τα bonus της, τότε το δίνεις στην τύπισσα μαζί με μερικά άλλα υλικά και σου «δίνει» δύο νέα bonus, εκ των οποίων μπορείς να διαλέξεις ποιό θα αντικαταστήσει το αρχικό. Η δεύτερη δουλειά της είναι το Transmogrify, που σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπεις ένα αντικείμενο να μοιάζει με κάποιο άλλο.

    Διάβασε  το υπόλοιπο στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles