16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Diablo III: Reaper of Souls review

    Μετά από πολλά παράπονα στη Blizzard από τους φαν του σκοτεινού αυτού franchise, επιτέλους οι φωνές των gamers εισακούστηκαν.

    Ύστερα την ήττα του Diablo από τον Nephalem (εσένα), ο Tyrael παίρνει το καταραμένο Black Soulstone και μαζί με έξι Horadrims αποφασίζει να το εξορίσει. Καθώς όμως ετοιμάζονται για τη τελετή στο ναό Rakkis, δέχονται επίθεση από τον Malthael που αποκαλεί τον εαυτό του «Άγγελο του Θανάτου». Στη συνέχεια ο Malthael αφήνει σχεδόν ετοιμοθάνατο τον Tyrael και κλέβει για τον εαυτό του τη Black Soulstone. Έτσι για άλλη μια φορά η μοίρα του κόσμου είναι στα χέρια σου Nephalem…

    diablo-3-reaper-of-souls-review

    Καταρχάς έχουμε ένα καινούριο Act που περιλαμβάνει το σενάριο που μόλις διάβασες. Τα νέα μέρη, οι νέοι εχθροί και τα νέα boss δίνουν μια ακόμη πιο σκοτεινή αίσθηση στο παιχνίδι, και κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο Act. Εκτός από αυτά, έχουμε μια νέα class, τους Crusaders. Οι Crusaders λοιπόν είναι ένα είδος ιερών πολεμιστών που συνδυάζουν επιθέσεις κατά μέτωπο αλλά και ξόρκια. Οι τύποι έχουν ταλέντο στο να κοπανούν αντιπάλους με σπαθιά, τσεκούρια και ούτω καθεξής ενώ ταυτόχρονα μπορούν να εφαρμόσουν κάποιο αμυντικό ξόρκι για να ενισχύσουν την άμυνα τους.

    Μια ακόμη προσθήκη είναι το Adventure mode, το οποίο ξεκλειδώνει όταν έχεις τελειώσει έστω μια φορά το νέο Act. Στο νέο αυτό mode είσαι ελεύθερος να τριγυρνάς σε όλον τον κόσμο του Diablo III, να δέχεσαι ένα κάρο αποστολές με ικανοποιητικές αμοιβές, καθώς επίσης αν είσαι τυχερός θα συλλέξεις τέσσερα αντικείμενα fragments τα οποία ανοίγουν ένα Nephalem Rift. Αφού λοιπόν μπεις στο Rift θα βρεθείς σε ένα τυχαίο μέρος περικυκλωμένος από τυχαίους εχθρούς, όπου αν καταφέρεις να θριαμβεύσεις σε περιμένουν τρομερά λάφυρα. Μιλώντας για λάφυρα, επιτέλους το Loot System 2.0 κάνει την εμφάνιση του. Βάση αυτού του νέου συστήματος  τα αντικείμενα που θα σου τυχαίνουν θα ταιριάζουν περισσότερο στη class σου (Επιτέλους! Όχι άλλα τσεκούρια και ακόντια στον μάγο μου!). Επιπλέον, με την Enchantress να κάνει την εμφάνισή της στις πόλεις, μπορείς πλέον να αλλάξεις μερικά μπόνους αντικειμένων ή ακόμα και την εμφάνισή τους!

    Διάβασε το υπόλοιπο review του Reaper of Souls στο gameslife!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles