21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Diablo Immortal: 100 εκατ. δολάρια σε 8 εβδομάδες από in game αγορές

    Είναι γνωστό ότι το Diablo Immortal είναι ένα free to play mobile game, παρόλα αυτά κοστίζει -και μάλιστα ακριβά- στους παίκτες που επιχειρούν να ασχοληθούν λίγο πιο σοβαρά. Σύμφωνα με το Sensor Tower, οι παίκτες έχουν ξοδέψει περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια σε in game αγορές παγκοσμίως μέσω των App Store και Google Play σε μόλις 8 εβδομάδες από την κυκλοφορία του στις αρχές Ιουνίου.

    Το παιχνίδι έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τις μικροσυναλλαγές που περιλαμβάνει, αφού οι παίκτες που επιθυμούν ένα full upgrade του χαρακτήρα τους θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σημειώνεται ότι ένας Youtuber είχε υπολογίσει το κόστος που απαιτείται, το οποίο και ανέρχεται στα 110.000 δολάρια!

    Όσον αφορά τις χώρες που φέρονται να ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα για μικροαγορές στο Diablo Immortal, στην πρώτη θέση βρίσκονται οι ΗΠΑ και ακολουθούν η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία. Το 59% των κερδών έρχεται από το iOS, και 41% από το Android.

    Διαβάστε επίσης:

    Ubisoft: Καθυστερεί το Avatar: Frontiers of Pandora μέχρι να γίνει… τέλειο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles