21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Diablo Immortal: 110.000 δολάρια το κόστος για το full upgrade του χαρακτήρα

    Πριν από μερικές ημέρες, το mobile game Diablo Immortal έγινε διαθέσιμο από τη Blizzard Entertainment και πολλοί ήταν οι παίκτες που επιχείρησαν να το κατεβάσουν για να πάρουν μια γεύση από το νέο κεφάλαιο του franchise είτε στο κινητό είτε στο PC.

    Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα free-to-play game, οι παίκτες που επιθυμούν ένα full upgrade του χαρακτήρα τους θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς ένας Youtuber υπολόγισε το κόστος που απαιτείται. Aνέρχεται στα 110.000 δολάρια!

    Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου οι χαρακτήρες να ανέβουν level, οι παίκτες μπορούν να ακολουθήσουν 3 δρόμους: μέσω xp, μέσω του level του εξοπλισμού τους και φυσικά μέσω των Legendary Gems, που βρίσκονται εξαιρετικά σπάνια μέσα στο παιχνίδι.

    Ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσει κάποιος Legendary Gems είναι αγοράζοντας με πραγματικά χρήματα loot boxes από όπου προέρχονται και τα πραγματικά έσοδα της εταιρείας.

    Δείτε το σχετικό video:

    Διαβάστε επίσης:

    Αναβολή για το Prince of Persia: The Sands of Time – Δε θα δούμε το remake το 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles