22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: «Opportunities to Participate in COST – European Cooperation in Science & Technology»

    Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: “Opportunities to Participate in COST – European Cooperation in Science & Technology”,  διοργανώνει στις 17 Ιουνίου 2022, στις 11:00 π.μ. με 13:00 μ.μ., το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

    Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν από την Policy Officer του COST Association, κα Katalin Alföldi, οι ευκαιρίες δικτύωσης που παρέχει το COST (European Cooperation in Science & Technology) και πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε Δράσεις COST ή/και να υποβάλλουν προτάσεις για τη δημιουργία νέων Δράσεων COST. Παράλληλα, θα παρουσιασθεί η εμπειρία δύο (2) εκπροσώπων της Κύπρου σε Δράσεις COST, του Δρος Ιωάννη Βογιατζάκη (Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και του Δρος Βασίλειου Δρακονάκη (Amadema – Advanced Materials Design & Manufacturing Limited), σχετικά με τη συμμετοχή, την ωφέλεια και τον αντίκτυπό της, ενώ θα δοθούν συμβουλές για την ετοιμασία πρότασης για δημιουργία νέας Δράσης COST. Επιπρόσθετα, θα παρουσιασθεί η σχετική υποστήριξη που μπορεί να παρέχει το ΙδΕΚ σε ενδιαφερόμενους/ες. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Αντιπρόεδρος του COST Association, Καθηγητής Ιωάννης Μπάρτζης.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων μέσω του συνδέσμου (ΕΓΓΡΑΦΗ), έτσι ώστε να τους δοθεί πρόσβαση να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.

    Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την προκαταρκτική ατζέντα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles