20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαδικτυακή Έρευνα Ικανοποίησης Ερευνητών για τα Προγράμματα και τις Υπηρεσίες του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας

    Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) στο πλαίσιο της προσπάθειας για διαρκή βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας των Προγραμμάτων και Υπηρεσιών του, διενεργεί Διαδικτυακή Έρευνα Ικανοποίησης των ερευνητών και άλλων πελατών που συμμετέχουν στα Προγράμματα ή έλαβαν κάποιου είδους υπηρεσία από το Ίδρυμα.

    Σημειώνεται ότι, η Έρευνα Ικανοποίησης Ερευνητών για τα Προγράμματα και Υπηρεσίες του ΙΠΕ, διενεργείται με μια τυποποιημένη και γρήγορη διαδικασία μέτρησης της ικανοποίησης των ερευνητών/πελατών για το σύνολο των υπηρεσιών και του τρόπου παροχής τους, σε γενικό επίπεδο ή/και στοχευμένα για επιμέρους δραστηριότητες.

    Η Έρευνα, η οποία είναι αυστηρά ανώνυμη, διενεργείται με την συμπλήρωση ενός ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου που αποτελείται από 6 ενότητες (29 ερωτήσεις κλειστού τύπου) και παράλληλα παρέχει την ευκαιρία για εισαγωγή σχολίων.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην έρευνα συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, πατώντας εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles